18 / 05 / 2024

Noble Group Araç Kiralama Emlak Danışmanlık İnşaat iletişim

Noble Group Araç Kiralama Emlak Danışmanlık İnşaat iletişim

​​​​​​​Noble Group Araç Kiralama Emlak Danışmanlık İnşaat Tekstil Restoran Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tımoor Shah Kazımyar tarafından kuruldu.

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Aras tarafından kuruldu.

Tata Group, İngiltere'ye 4 milyar sterlinlik yatırım yapacak!

Hindistan merkezli Tata Group'un, İngiltere'ye 4 milyar sterlinlik elektrikli araç batarya fabrikası yatırımı yapacağı ve üretimin 2026 yılında başlayacağı açıklandı.

Maha Group Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Maha Group Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Limited Şirketi Ümraniye'de Hasan Hasanoğlu tarafından kuruldu.

İkinci el araç alamıyorum diye üzülenler dikkat! Fransız otomobil devi Renault Türkiye için müjdesini açıkladı

Renault Group Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Doğu, Türkiye’de ikinci el araç için yeni bir proje hazırladıklarını açıkladı.

Lamina Group Gayrimenkul Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lamina Group Gayrimenkul Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Abdul Hady Alsmaeel ve Sulaıman Tayyar ortaklığında kuruldu.

Noble Group Araç Kiralama Emlak Danışmanlık İnşaat Tekstil Restoran Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

​​​​​​​Noble Group Araç Kiralama Emlak Danışmanlık İnşaat Tekstil Restoran Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tımoor Shah Kazımyar tarafından kuruldu.

Dasman Group Turizm ve Araç Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Dasman Group Turizm ve Araç Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeliyle Mehmet Kızıldağ tarafından kuruldu.

Alomari Global Group Emlak Reklam Araç Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alomari Global Group Emlak Reklam Araç Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mo`Ath Khalaf  Ahmad Alomarı tarafından kuruldu. 

Manisa Eğitim Araştırma Hastanesi 2017'de tamam!

558 yataklı Manisa Eğitim Araştırma Hastanesi'nde çalışmalar devam ediyor. Yüklenici firma YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, 2017 yılında hastanenin kurdelesini keseceklerini ifade etti

Meklas Group yeni fabrika yatırımını bu yıl tamamlayacak!

Ticari araçlar için hava süspansiyon körükleri üreten Meklas Group, 2014 yılında yüzde 27 büyüdü. Meklas Group Genel Müdürü Selçuk Çelik, geçen yıl gerçekleştirdikleri yatırımla üretim kapasitesini yüzde 30 artırdıklarını belirtti..

YDA Group, Kazakistan projelerini devam ettirecek!

YDA Group'un yurtdışı faaliyetlerindeki en önemli kilometre taşını Kazakistan oluşturuyor. YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, yaptıkları pazar araştırmasında Kazakistan'da yatırım yapmanın önemini gördüklerini belirtti.

SRS Group Yatırım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

SRS Group Yatırım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Rashad Abbasov, Serdar Başara tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 7 Temmuz'da Nish İstanbul Sitesi'nde kuruldu.

Boz Group, Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin temelini atıp kayboldu!

Yöneticileri hakkında suç duyurusu olan Boz Group, İstanbul İl Özel İdaresi için Sancaktepe'de yapacağı hastaneyi de yarım bırakmış durumda

Noble Group Araç Kiralama Emlak Danışmanlık İnşaat iletişim Haberi

Noble Group Araç Kiralama Emlak Danışmanlık İnşaat iletişim

Noble Group Araç Kiralama Emlak Danışmanlık İnşaat Tekstil Restoran Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tımoor Shah Kazımyar tarafından kuruldu.

Noble Group Araç Kiralama Emlak Danışmanlık İnşaat Tekstil Restoran Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. konusu:
-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını...