15 / 05 / 2024

Nobu Restaurant bodrum açılışı ne zaman

Nobu Restaurant bodrum açılışı ne zaman

Yalıkavak Palmarina'da hizmete girecek olan Nobu Restoran'nın açılışına Robert De Niro ile birlikte, mekana adını veren aynı zamanda ortağı olan dünyaca ünlü şef Nobu Matsuhisa da katılacak...

Lacivert Restaurant, Le Chic Bodrum'da açılıyor!

Boğaz'ın incileri arasında yer alan Lacivert Restaurant, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk projesi olan Le Chic Bodrum'da açılıyor.

Jumeirah Lake Towers'a Bodrum Restaurantı!

Şeyh Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktum, Bodrum’a hayran kaldı ve Jumeirah Lake Towers’ta Bodrum Restaurantı açıldı...

Bodrum 5 Oda Hotel&Restaurant Beach 10 Haziran'da açılacak!

Bodrum Türkbükü'nde 8 yıldır hizmet veren '5 Oda Hotel & Restaurant Beach' 10 Haziran Cuma günü yeni sezona açılıyor.

Nobu, İstanbul'da otel konseptiyle restoran açacak!

Ünlü aktör Robert de Niro’nun ortağı olduğu Nobu, Bodrum’dan sonra İstanbul’a gelecek. Nobu’nun ortağı Matsuhisa, Palmali ile görüştüklerini ve otel konseptiyle restoran açmak istediklerini söyledi.

Bodrum'da X Beach Restaurant açıldı!

JÜPİTER Group ve Go Proje ortaklığında 5 milyon dolarla hayata geçirilen X Beach Restaurant, bu yaz Yalıkavak 'ta hizmet verecek.

Nammos Restaurant By The Sea Mandarin Oriental'de açılıyor!

Mykonos'un ünlü mekânı Nammos, 2016 yazından itibaren Mandarin Oriental Bodrum'da olacak. Avrupa'nın en iyi plaj restoranlarından biri olan Nammos, Mandarin Oriental Bodrum'da 'Nammos Restaurant By The Sea, Bodrum' adıyla hizmet verecek.

Bodrum X Beach Restaurant Chef Mezze'yi de bünyesine kattı!

Bodrum'un yenisi X Beach Restaurant, sezona hazır. İlk kez Bodrum'a şube açacak olan Etiler Şamdan, X Beach'in içinde yerini aldı. X Beach Restaurant Chef Mezze'yi de bünyesine kattı.

Günay Restaurant Bodrum'da şube açacak!

Bodrum'un ünlü gece kulübü Pasha'nın sahibi Erkan Selah ile BVS Group Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldız, yaza yeni bir iş birliğiyle giriyor..

Nobu Restoranlar zinciri Bodrum'da!

ABD'li dünyaca ünlü Holywood Yıldızı 70 yaşındaki Robert De Niro, 30 yıllık arkadaşı Japon ortağı Nobu Matsuhisa ile birlikte 28 ülkede faaliyette olan Nobu Restoranlar zincirinin 33'üncü halkasını Bodrum'a taşıdı.

Bodrum Areon Bağ Evleri'nde 80 bin TL'ye!

Areon Yapı'nın Bodrum'da hayata geçirdiği Bağ Evleri, Andonas ve Boğaziçi Evleri'nden ev sahibi olanlar Boğaziçi Köyü'nde yer alan Areon Kumsal Beach & Restaurant'tan indirimli olarak yararlanabilecek

Aziz Birsin, Bodrum Marina'da Paella Restaurant'ı açtı!

Bodrum Jasmin Court Oteli'nin sahibi işadamı Aziz Birsin, Bodrum Marina'nın içinde 500 bin TL'lik yatırımla açtığı ve İspanyolların geleneksel yemeği Paella'nın adını verdiği lüks restoranda altın çatal-kaşıkbıçak takımlarıyla servis yapacak

Pane Vino Restaurant icradan 550 bin TL'ye satılıyor!

Bodrum 1. İcra Müdürlüğü; Gümbet Barlar Sokağı olarak bilinen Ayaz Caddesi üzerinde yer alan Pane Vino Restaurant'ı satıyor. Restaurantın ihalesi 28 Mart günü yapılacak...  

Bodrum Regnum Escana'da teslimler başladı!

Bargylia Evleri'ni hayata geçiren Regnum'un Bodrum'daki Escana vilları satışa çıktı

Nobu Restaurant bodrum açılışı ne zaman Haberi

Nobu Restaurant bodrum açılışı ne zaman

Yıldızların müdavimi olduğu Nobu Restoran sonunda Türkiye'de...Yalıkavak Palmarina'da hizmete girecek olan mekanın gelecek ay ki özel açılışına restoranın sahibi Robert De Niro da katılacak.


Türkiye'de bir dünya markası... Hakkında sık sık 'açıldı açılacak' söylentilerinin çıktığı Robert De Niro'nun Nobu'su Yalıkavak Palmarina'da hizmete giriyor. Hollywood yıldızlarının boy gösterdiği, günler öncesinden rezervasyon alınan mekanın 7'nci şubesi için yapılacak özel açılışa De Niro katılacak.


YALIKAVAK'TA TATİL YAPACAK 


Mübariz Mansimov'un Palmali Grubu'yla Türkiye'ye gelen lüks restoran, Londra, Milano, Monte Carlo, Budapeşte ve Moskova'nın ardından Avrupa'daki 7. şube olacak. Oscarlı yıldız, gelecek ay gerçekleşmesi beklenen ziyaretinde Bodrum'da tatil de yapacak.


'MUCİT' ORTAK DA GELİYOR


Nobu Restoran'ın açılışına Robert De Niro ile birlikte, mekana adını veren aynı zamanda ortağı olan dünyaca ünlü şef Nobu Matsuhisa  da katılacak. 'Celebrity Chef' kavramının...