19 / 05 / 2024

Nobu Restoranlar zinciri bodrum açılışı

Nobu Restoranlar zinciri bodrum açılışı

ABD'li dünyaca ünlü Holywood Yıldızı 70 yaşındaki Robert De Niro, 30 yıllık arkadaşı Japon ortağı Nobu Matsuhisa ile birlikte 28 ülkede faaliyette olan Nobu Restoranlar zincirinin 33'üncü halkasını Bodrum'a taşıdı.

Seçim öncesi halka arzlara talep patladı! Ünlü restoran zinciri BigChefs de halka açılıyor!

Şirketlerin halka arza olan ilgisi tam gaz devam ediyor. Halka arz kervanına son olarak restoran zinciri markası BigChefs de katıldı. Sermayesinin yüzde 31,78’ini halka açacak olan şirket, 3-4-5 Mayıs tarihlerinde 22,50 liradan talep toplayacak.

Fransız market zinciri CarrefourSA, 100 üründe fiyat donduracak

Fransa’nın uluslararası market zinciri Carrefour, Fransa’da yaşayan halka destek için, 100 kalem üründe “fiyatları sabit tutma ” kararı aldığını açıkladı. İşte haberin devamı.

Rizelli Emlakçılık İnşaat Turizm Gıda Restoranları Sanayi Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Rizelli Emlakçılık İnşaat Turizm Gıda Restoranları Sanayi Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Kurtkaya tarafından kuruldu.

NOBU İstanbul Mayıs'ta açılıyor!

Ünlü şef Nobu Matsuhisa ve Hollywood yıldızı Robert De Niro ortaklığında kurulan NOBU Restoran'ın Türkiye'deki ilk şubesi Mayıs ayında açılacak. 

Esenler Belediyesi Akıllı Ruhsat kayıt zinciri oluşturuyor!

Esenler Belediyesi, "e-Arz (Esenler Akıllı Ruhsat Kayıt Zinciri)" projesinden kazandığı ödülle Esenler'de Blockchain projesini hayata geçiriyor.

Robert de Niro’nun ortağı olduğu Nobu Restoran İstanbul’da şube açıyor!

Ünlü oyuncu Robert de Niro’nun da ortakları arasında yer aldığı Nobu Restoran, İstanbul’da şube açıyor.

Nusret Gökçe yeni zinciri SaltBae'yi dünyanın dört bir tarafında açacak!

Adını dünya markası yapan girişimci Nusret Gökçe, yeni zinciri SaltBae'yi önce Londra, Pekin ve Honh Kong'a sonrada dünyanın dört bir tarafına açacağını söylüyor.

Tavuk restoranları yıl sonuna kadar 155 franchise şube açacak! 

Yüksek kar marjı veren tavuk restoranları, 2020'de de yeni girişimcileri sektöre kazandıracak. 6 tavuk restoranı yıl sonuna kadar155 franchise şube açacak... 

Flo’dan yeni mağaza zinciri!

Ziylan Grubu’nda yenilikler bitmiyor. Türkiye’de 120 mağazaya ulaşmış durumda. Grup şu sıralar yepyeni bir konsept ile yepyeni yeni bir mağaza zinciri kurmak için çalışıyor...

Almanların ünlü otel zinciri Steinberger’i Çinli Huazhu satın alıyor!

Dünya çapında 118 otele sahip Almanların ünlü ve tarihi otel zinciri Steinberger’i Çinli Huazhu Grubu 700 milyon Euro'ya satın alacak. Huazhu, 2025'e kadar grubun otel sayısını 250’ye cirosunu ise bir milyar Euro'nun üzerine çıkarmayı hedefliyor…

Milli emlak zinciri firması kurulacak!

Türkiye’de gayrimenkul sektöründe uzun süredir Franchise firmaların elde ettikleri cirolar üzerine hükümete yakın çevreler harekete geçti. Yerli emlak zinciri kurulması için çalışmalara başlanıyor…

Tavuk Dünya'sı Tekirdağ'daki 2. şubesini açtı!

Tavuk Dünyası restoran yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Restoranlar zinciri, 5 ay içinde Tekirdağ'daki 2'nci yatırımını yaptı. Tavuk Dünyası Tekira AVM'de açıldı. 

Berk Suyabatmaz restoran zinciri kuruyor!

Burcu Esmersoy’un eşi Berk Suyabatmaz ve Gökhan Yüzbaşıoğlu Smart Kitchen adlı restoran zinciri kuracaklar. Ortaklar bir yıl içinde Miami’nin farklı bölgelerinde de beş şube daha açmayı planlıyor.

Nobu Restoranlar zinciri bodrum açılışı Haberi

Nobu Restoranlar zinciri bodrum açılışı

ABD'li dünyaca ünlü Holywood Yıldızı 70 yaşındaki Robert De Niro, 30 yıllık arkadaşı Japon ortağı Nobu Matsuhisa ile birlikte 28 ülkede faaliyette olan Nobu Restoranlar zincirinin 33'üncü halkasını Bodrum'a taşıdı. Yalıkavak Palmarina'da açılışa Robert De Niro katılmazken, Matsuhisa hazır bulundu. Toplam 60 Japon, İngiliz ve Türk personelle hizmet verecek restoranda Japon mutfağından 200'e yakın yemek çeşidi sunulacak. Japon mutfağının duayeni olarak bilinen Matsuhisa, "Önümüzdeki aylarda Robert De Niro'da gelecek ve İstanbul'da bir otel projesini hayata geçirmek istiyoruz" dedi. 


Türkiye...