29 / 04 / 2024

Nokta Kent İnşaat

Nokta Kent İnşaat

Nokta Kent İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Harun İzsiz ve Haşem İzsiz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, 2126 Sokak'ta kuruldu.

HCB Dinamik İnşaat'ın Ankara projesi resmen başlıyor! Yenimahalle'ye 1.112 yeni konut geliyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi resmen başlıyor. Ankara Yenimahalle'de inşa edilecek olan projede 1.112 konut yer alacak.

Kent Saray İnşaat'tan Antalya'ya 601 konutluk yeni proje geliyor!

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 618 milyon 769 bin 400 TL'ye mal olacak projede 601 yeni konut yer alacak.

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki Toplu Konut Projesi'ni büyütüyor! Projeye 351 adet yeni konut eklenecek!

Kent Saray İnşaat, Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edeceği yeni konut projesi için harekete geçti. Şirket bu kapsamda projeye 351 adet yeni konut eklenecek. İşte detaylar...

Galatasaray ile Başkent İnşaat sponsorluk anlaşması imzalandı!

Galatasaray Kulübü ile Başkent İnşaat arasında, sponsorluk anlaşması imzalandı. Söz konusu imza töreni RAMS Park'ta gerçekleştirdi.

Nokta Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Şevki Yakut tarafından kuruldu.

Kent Ay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Ay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aykanat tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Kent Sezer İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Sezer İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Askerler tarafından kuruldu.

Koca Kent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koca Kent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Koca tarafından kuruldu.

Mr Kent İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mr Kent İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Btisam Mouatassim Fırat ve Mehmet Faruk Ertekin ortaklığında kuruldu.

Son Nokta Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Son Nokta Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Uğur Can Erşik tarafından kuruldu!

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Cevdet Eroğlu tarafından kuruldu. 

Nokta Kent İnşaat Haberi

Nokta Kent İnşaat

Nokta Kent İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Harun İzsiz ve Haşem İzsiz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, 2126 Sokak'ta kuruldu.


Nokta Kent İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...