02 / 05 / 2024

Nora Awada

Nora Awada

Kanal İstanbul İnşaat Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi, Yakup Özçelik, Hussam Adnan Al-Rıfaı, Nora Awada, Hussein Abdulkader, Mohammad E H Nasrallah tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Nora Bina Yapı Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Nora Bina Yapı Taahhüt Anonim Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arek Polat ve Oşin Aliksan Polat ortaklığında kuruldu.

Nora Yatırım Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nora Yatırım Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Berrak Özoltu, Erhan Özkaya, Mehmet Selçuk Aran ve Ergin Kincal ortaklığında kuruldu.

Nora Dekorasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Nora Dekorasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited  Şirketi Avcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Cebecioğlu kuruldu.

Nora Yapı Libadiye Projesi geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası'nda sayısız konut projesini hayata geçiren Nora İnşaat Üsküdar Libadiye'de yeni proje için düğmeye bastı.

İnora Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnora Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Ekinci tarafından kuruldu.

Nora Yönetim ve İnşaat Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Nora Yönetim ve İnşaat Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Taner Kenar tarafından kuruldu. 

Doğtaş'a Özlem Süer dokunuşu!

Doğtaş, 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu için ünlü modacı Özlem Süer’le biraraya geldi. Doğtaş’ın İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda yer alan Nora, Marsala, Casablanca ve Yeni Exclusive serileri için tasarlanan özel kırlentler Özlem Süer imzası taşıyor.

Kanal İstanbul İnşaat Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kanal İstanbul İnşaat Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi, Yakup Özçelik, Hussam Adnan Al-Rıfaı, Nora Awada, Hussein Abdulkader, Mohammad E H Nasrallah tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Nora Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nora Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te 100 bin TL sermaye ile, Kadıköy Suadiye Mahallesi'nde, İbrahim Güler Müdürlüğü'nde kuruldu.

Gaziosmanpaşa Essenora teslim tarihi!

Gaziosmanpaşa Essenora teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 750 adet konuttan meydana gelen Esse Nora Gaziosmanpaşa projesinde satışlar 245 bin liradan başlayan fiyatlarla gerçekleşiyor...

Nora Life Konutları 'nda 245 bin liraya 3+1! Yeni proje!

Nora Life Konutları 'nda 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. 3 blok halinde yükselen projede fiyatlar 245 bin liradan başlangıç gösteriyor...

WhiteandSoft By Fatih Kıral’dan annelere ve anne adaylarını minder sohbetine bekliyor!

Parents ve Perfect Wedding Dergilerinin Genel Yayın Yönetmeni Nora Romi’nin konuşmacı olarak katılacağı Nora Romi ile Minder Sohbeti etkinliği By Fatih Kıral mağazında gerçekleşecek

Palladium Alışveriş Merkezi Eylül sonunda kapılarını açacak

Tahincioğlu, Gençoğlu ve Nora ortaklığının 230 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Palladium'da geri sayım başladı.

Nora Awada Haberi

Nora Awada
Kanal İstanbul İnşaat Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi, Yakup Özçelik, Hussam Adnan Al-Rıfaı, Nora Awada, Hussein Abdulkader, Mohammad E H Nasrallah tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu. 


Kanal İstanbul İnşaat Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,almak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle...