15 / 05 / 2024

Norm Mimarlık Ahmet Tercan kimdir

Norm Mimarlık Ahmet Tercan kimdir

Ahmet Tercan, Norm Mimarlık firmasının ortaklarındandır. Doç. Dr. Y. Mimar Ahmet Tercan, 2000 yılında doktora çalışmasını tamamladığı Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nde öğretim üyesidir. Peki Ahmet Tercan kimdir? İşte biyografisi...

Longart Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Longart Mimarlık Anonim Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Orhan, Ahmet İbrahimağaoğlu ve Taha Tufan ortaklığında kuruldu.

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda Ahmet Biçer ve Yavuz Kesmen ortaklığında kuruldu.

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Korkmaz, Ahmet Şahin ve Enes Abdullah Uçar ortaklığında kuruldu.

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Yapıdek Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıdek Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Türkmen tarafından kuruldu.

Tias Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuurldu!

Tias Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Dalmaz tarafından kuruldu.

Tf Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tf Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk Temelli tarafından kuruldu.

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Şenok tarafından kuruldu.

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Köse tarafından kuruldu.

Tk Confıdence Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tk Confıdence Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Timur tarafından kuruldu.

Clkmaster Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Clkmaster Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erdem Bumin tarafından kuruldu.

Ekas Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ekas Desıgn Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Albayrak, Emre Kılıç ve Gizem Albayrak ortaklığında kuruldu.

Ziggurat Mimarlık İnşaat Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziggurat Mimarlık İnşaat Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arslan ve Engin Günay ortaklığında kuruldu.

Norm Mimarlık Ahmet Tercan kimdir Haberi

Norm Mimarlık Ahmet Tercan kimdir

Ahmet Tercan kimdir?


Y. Mimar ve Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Ahmet Tercan, 12 Mart 1964 tarihinde İstanbul'da doğdu. 1988 yılında MSÜ Mimarlık Bölümü'nü bitirdi ve aynı kurumda araştırma görevlisi olarak çalışmaya başladı. Yüksek lisans tezinin ardından 1990-1993 arasında New York, Pratt Institute’de 2. derece yüksek lisans ve serbest mimarlık çalışmaları yaptı. 


1993'te MSÜ’deki görevine döndü ve 2000 yılında doktora çalışmasını tamamladı. Halen MSÜ Mimarlık Bölümü’nde öğretim üyesidir.


Ahmet Tercan, 1986-1988 yılları arasında Utarıt İzgi Mimarlık Bürosu'nda çalıştı. 1988-1990 arasında Mimar Sinan Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan Tercan, 1990-1993 yılları arasında ABD'nin New York şehrindeki Pratt Istitute'de öğretim görevlisi olarak görev yaptı.


Tercan, 1993 yılında kurduğu Norm Mimarlık firmasının ortağıdır. Tercan'ın uzmanlık alanları; Mimari Tasarım ve Uygulama'dır. Ahmet Tercan, İngilizce ve Fransızca bilmektedir.



Ahmet Tercan'ın ödülleri!


- 2013 Milli...