17 / 05 / 2024

Norm Mimarlık Esin Tercan

Norm Mimarlık Esin Tercan

Esin Tercan, 1990 yılında kurduğu Norm Mimarlık firmasının ortağı ve Genel Müdürü'dür. Mimar Esin Tercan, 1986-1989 yılları arasında Utarit İzgi Mimarlık ‘ta çalıştı. Peki Esin Tercan kimdir? İşte biyografisi...

Esn Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Esn Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da Uğur Esin tarafından kuruldu.

Norm Art Mimarlık Ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Norm Art Mimarlık Ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Figen Çiloğlu tarafından kuruldu.

Project Partner Proje Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Project Partner Proje Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Esin Eştürk, Emre Susam, Kaan Tamtürk, Mahmut Hoşafçı ve Ekrem Taştanoğlu ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkulde farklılık arayışına mimarlık şirketleri yetişiyor!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Esin Tümer, konsept projelerle boy gösteren gayrimenkul şirketleri, farklılık peşinde koştuğunu, bu anlarda gayrimenkulcülerin yardımına mimarlık şirketlerinin yetiştiğini yazdı..

Triopark Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Triopark Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esin Divirikoğlu tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Yenibosna'da kuruldu.

VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin bu yılki teması konut!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Cem Sorguç'un üstlendiği VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'ni üstlendi. Tümer, VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin bu yılki temasının konut olduğunu belirtti.

Bes Mimarlık Gıda İşletmeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bes Mimarlık Gıda İşletmeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Esin Divriklioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Selimiye, Kavak İskele Caddesi'nde kuruldu.

Norm Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Ortaköy Şubesi açıldı!

Norm Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Ortaköy Şubesi, Esin Tercan Şube Müdürlüğü'nde 450 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Beşiktaş, Dereboyu Caddesi, Ortaköy'de açıldı.

Tercan Sağlam Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tercan Sağlam Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Esin Tercan, Mustafa Sağlam tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Mayıs'ta kuruldu.

Esin Tercan kimdir?

Esin Tercan, 1990 yılında kurduğu Norm Mimarlık firmasının ortağı ve Genel Müdürü'dür. Mimar Esin Tercan, 1986-1989 yılları arasında Utarit İzgi Mimarlık ‘ta çalıştı. Peki Esin Tercan kimdir? İşte biyografisi...

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Norm Mimarlık Esin Tercan Haberi

Norm Mimarlık Esin Tercan

Esin Tercan kimdir?


Mimar Esin Tercan, 15 Temmuz 1965 tarihinde Karasu'da doğdu. 1988 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nü bitirdi. 1986 – 1989 yılları arasında Utarit İzgi Mimarlık ‘ta çalıştı. Esin Tercan, burada Nova Baran Plaza Uygulama Projesi,  Adabank Projesi, Profilo Fabrika Tadilat Projesi ve Konut İç Mekan Projeleri'ni tasarladı. 


Tercan, 1990 yılında kurduğu Norm Mimarlık firması ile mimarlık ve tasarım çalışmalarını sürdürmektedir.


Norm Mimarlık Genel Müdürü Esin Tercan'ın uzmanlık alanı, Ticari - İdari Binalar, Konut Binaları İç Mekan Proje ve Uygulama'dır.


Mimarlar Odası İstanbul Şubesi'ne üye olan Esin Tercan, İngilizce bilmektedir.



Esin Tercan'ın ödülleri!


- 2013 Milli Eğitim Bakanlığı 3. Grup Eğitim Kampüsleri Ön Seçmeli 

- 2013 Milli Eğitim Bakanlığı 2. Grup Eğitim Kampüsleri Ön Seçmeli 

- 2012 Mimarlar Odası Ulusal Mimarlık Ödülleri Proje Dalından Aday 

-...