02 / 05 / 2024

North İstanbul Panaroma Evleri teslim tarihi

North İstanbul Panaroma Evleri teslim tarihi

Sarıyer North İstanbul nerede? sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. Panaroma North İstanbul Evleri'nde fiyatlar 500 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

GMA Panaroma Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GMA Panaroma Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Firat ve Muharrem Ercan tarafından kuruldu. 

North Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

North Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Salman tarafından kuruldu.

North And South Turizm Seyahat Taşımacılık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

North And South Turizm Seyahat Taşımacılık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Süt ve Gülüzar Zinkçi ortaklığında kuruldu.

North Kalite Gözetim Limited Şirketi kuruldu!

North Kalite Gözetim Limited Şirketi bugün Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Onur Koşar, Volkan Akıncı ve Mehmet Hendemoğlu ortaklığında kuruldu. 

North Kalite Gözetim Limited Şirketi kuruldu!

North Kalite Gözetim Limited Şirketi bugün Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Onur Koşar, Volkan Akıncı ve Mehmet Hendemoğlu ortaklığında kuruldu. 

North Dekorasyon Ve İnşaat Proje Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

North Dekorasyon Ve İnşaat Proje Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Tuğkan Aykaç tarafından kuruldu. 

North West İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

North West İnşaat Anonim Şirketi İbrahim Manaflı tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bıo North Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Bıo North Enerji Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 50 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de kuruldu. 

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Panaroma Suites by KLK 2017 Ağustos'ta teslim edilecek!

KLK YAPI'nın Sarıyer'de hayata geçirdiği Panaroma Suites by KLK, iki köprü arasındaki konumuyla da en çok kazandıracak projeler arasında yer alıyor.

İstinye Panavıa by Panaroma Apart'taki 3 daire 5 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer İstinye'de yer alan Panavıa by Panaroma Apart'taki 3 apart birimi satışa çıkarıyor. İhalenin satış bedeli 5 milyon 30 bin TL olarak belirlendi.

Eskişehir Panaroma Plus GYODER kampanyasına katıldı!

GYODER,ülke ekonomisini canlandırmak için yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. Kampanya kapsamında Eskişehir'de Halk GYO'nun yaptığı Panaroma Plus'ta yer alacak. Buna göre aylık 0.7 faiz ve 120 ay vadeyle satışa sunacak.

North İstanbul Panaroma Evleri teslim tarihi Haberi

North İstanbul Panaroma Evleri teslim tarihi


İstanbul Sarıyer'de inşa edilen North İstanbul projesi Panaroma Grup tarafından hayata geçiriliyor. Sarıyer North İstanbul nerede yer alıyor olduğunu haberimizin devamında bulunan kroki ve adres bilgilerinden öğrenebilirsiniz.


North İstanbul Sarıyer projesinde 174 adet daire yer alıyor. Panaroma Grup North İstanbul projesi 5 blok olarak inşa ediliyor. North İstanbul Sarıyer'de Koç Üniversitesi Batı Yurdu'nun arka tarafında yükseliyor.


Panaroma Grup North İstanbul satış ofisi ile iletişime geçmek için 0212 323 01 02 telefon numarasını arayabilirsiniz. North İstanbul Panaroma Evleri teslim tarihi 2013 Ağustos olarak belirtiliyor.


North İstanbul Panaroma Grup ödeme planı kapsamında konut kredisi ile taksitlendirme yapılıyor. Panaroma North İstanbul satış fiyatları 500 bin TL'den başlayarak, 850 bin TL'ye kadar değişiyor.


1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin bulunduğu Panaroma Grup North İstanbul projesinde voleybol sahası,...