06 / 05 / 2024

Northgate Ankara satışa çıktı mı

Northgate Ankara satışa çıktı mı

HNN Yapı Teknik A.Ş imzasıyla Başkent Ankara'da 379 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Northgate Ankara projesi Nisan başında satışa çıkacak. Projede AVM, otel, konut, hastane ve homeofficeler yer alacak.

Ankara DSİ 5’inci Bölge Müdürlüğü 7 adet arsayı satışa çıkardı!

Ankara ili, Çankaya ilçesinde bulunan Devlet Su İşleri 5’inci Bölge Müdürlüğü, 7 adet arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle gerçekleşecek satış işlemlerinin 7 Kasım 2023 Salı günü saat 10.30’da yapılacağı öğrenildi.

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

SGK, Ankara'daki 3 arsayı KDV'den muaf satışa sundu: İhalesi 5 Ekim'de! 

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara ili, Elmadağ, Kahramankazan ve Polatlı ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki SGK'nın başkentte satışa sunduğu arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir, Güney Park Sitesi'ndeki 17 konutu satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 17 konut ve 1 iş yerini satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Bu fırsat bir daha ayağa gelmez! Ankara’da çok sayıda konut belediye tarafından satışa çıkarıldı!

Ankara’da çok sayıda konut belediye tarafından satışa çıkarıldı. 54 adet konut Mamak Belediyesi tarafından satışa çıktı.

Belediye 2 adet arsayı satışa çıkardı! Ankara’da arsa alacaklar dikkat! 18 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Ankara’da Sincan Belediyesi'ne ait 2 adet arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale ve Teklif Açma Tarihi 18 Ocak 2023 saat 15.00. İşte detaylar…

Çankaya Belediyesi'nden büyük fırsat! Ankara'da 52 gayrimenkul 4 taksitle satışa çıktı!

Ankara İli Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya ilçesinde yer alan 52 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Milli Emlak'tan Ankara'da yatırım fırsatı! 6 arsa satışa çıkarıldı! 

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara Pursaklarda'da yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir, hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri satışa çıkarıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri 11 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi 20 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendilerine ait olan 20 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazların ihalesi 29 Temmuz'da gerçekleşecek.

Ankara'da Hazine'ye ait 55 adet arsa satışa çıktı!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü, Ankara'da yer alan 55 adet arsayı satışa çıkardı.

Marina Ankara'nın bahçe katları satışa çıktı!

Marina Ankara projesinde yer alan bahçe katları 0.99 faiz oranı ve 84 ay taksitle satışa çıktı.

Northgate Ankara satışa çıktı mı Haberi

Northgate Ankara satışa çıktı mı

Northgate Ankara projesi 379 dönüm alan üzerinde yükselecek. Esenboğa Havalimanı'na 5 kilometre mesafede yükselen projede otel, AVM, okul, hastane, konut ve homeoffice bulunacak.

Dev şehir parkının yer alacağı Northgate Ankara'nın  185 dönümlük alanı otel, AVM, okul, konut ve homeofficelere, 194 dönümlük alanı ise şehir parkına ayrıldı.

Ankara Seray Spor Tesisleri'nin arkasındaki arazide inşa edilecek olan Northgate Ankara Esenboğa Havalimanı'na 5 kilometre mesafede yükselecek. 320 yataklı Hilton otelinin yer aldığı projede 350 adet daire bulunacak.  

Homeoffice teslimlerinin 2017 sonunda gerçekleşeceği Northgate Ankara'da yer alan konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandı.