13 / 05 / 2024

Northgate Ankara teslim tarihi

Northgate Ankara teslim tarihi

Esenboğa Havalimanı'na 5 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen Northgate Ankara projesinde AVM, otel, konut, hastane ve home officelere yer veriliyor. Peki Northgate Ankara ne zaman teslim edilecek?

Northgate Ankara teslim tarihi!

Northgate Ankara teslim tarihi 2018'in sonu olarak belirtiliyor. Northgate Ankara projesinde fiyatlar 425 bin TL'den başlıyor...

Northgate Ankara'da ilk etap teslimleri 2022'de!

HNN Yapı Teknik, başkentin yeni yaşam ve iş merkezinde, Esenboğa Havalimanı’nın yanı başında inşa ettiği Northgate projesiyle; konut, ofis, 5 yıldızlı otel, üniversite, hastane ve AVM ile Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projesine imzasını atıyor. Projede ilk etabın teslimleri 2022'de yapılacak.

HNN Yapı Teknik A.Ş Northgate Ankara projesi!

HNN Yapı Teknik  Northgate Ankara projesi Nisan başında satışa çıkıyor. 1+1'den 6+1 dublekse kadar farklı daire seçeneklerinden oluşan proje 379 dönüm alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Çankaya Cubes Ankara teslim tarihi!

Konut ve ofislere yer verilen Cubes Ankara projesi 20 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Çankaya Cubes Ankara teslim tarihi ne zaman?

Cubes Ankara teslim bilgisi!

Cubes Ankara projesi Ankara Çankaya'ya bağlı Çukurambar bölgesinde yer alıyor. Projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor...

Cubes Ankara teslim!

2 blok şeklinde yükselen  Cubes Ankara  projesi 420 konuttan meydana geliyor. Konut, ofis  ve dükkanlardan meydana gelen Cubes Ankara projesinde peşin ödemelerde fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor. 

Kaşmir Yonca Ankara teslim tarihi!

Ankara'da hayata geçirilen Kaşmir Yonca Evleri projesi Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve Türkoğlu İnşaat ortaklığı ile yükseliyor. Projede ön talepler alınıyor...

Akay Neris Ankara teslim tarihi!

Akay Neris projesi Ankara Yaşamkent'te yükseliyor. 4+1'den 6+1 dubleks dairelere kadar konut seçenekleri bulunan projede toplam 75 daireye yer veriliyor...

Kocalar Başka Ankara teslim tarihi!

Kocalar Yatırım imzasıyla hayata geçirilen Başka Ankara projesi 525 adet daire ve 25 villadan meydana geliyor. Kocalar Başka Ankara teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Gökyüzü Bahçeleri Ankara teslim tarihi!

Gökyüzü Bahçeleri Ankara teslim tarihi 2019 yılı sonu olarak belirtiliyor. Gökyüzü Bahçeleri projesinde 175 konut yer alıyor...

Kuzu Grup Kumru Ankara teslim tarihi!

32 katlı tek bok şeklinde yükselen Kuzu Grup Kumru Ankara projesinde 31 Aralık'a kadar peşin alımlarda yüzde 7 indirim sağlanıyor. Kuzu Grup Kumru Ankara teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Kuzu Effect Ankara teslim tarihi!

Ankara Çankaya'da Oran bölgesinde konumlandırılan Kuzu Effect projesi 203 rezidans daire, 44 ofis ve açık çarşı alanından meydana geliyor. Kuzu Effect Ankara teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Twin Towers Ankara teslim tarihi!

Twin Towers Ankara teslim tarihi Temmuz 2017 yılı olarak belirtiliyor. Twin Towers Ankara projesi 128 daireden oluşuyor...

Northgate Ankara projesi nerede?

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunulan Northgate Ankara 1 milyon metrekare alanda hayata geçiriliyor. Proje HNN Yapı Teknik A.Ş. imzası taşıyor...

Northgate Ankara teslim tarihi Haberi

Northgate Ankara teslim tarihi

Northgate Ankara ne zaman teslim? sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. Toplam 350 adet konut bulunan proje 379 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor.

İçerisinde 194 dönüm şehir parkı ve 320 yataklı Hilton Otel'i yer alan Northgate Ankara projesi HNN Yapı Teknik A.Ş tarafından inşa ediliyor. Proje konum olarak Esenboğa Havalimanı'na 5 kilometre mesafede yükseliyor.

Northgate Ankara Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon dubleks dairelerden oluşuyor.

Northgate Ankara ne zaman teslim? sorusuna 2017 yılı sonu yanıtını verebiliriz. AVM, otel, konut, hastane ve homeofficelerin yer aldığı projede satışlar Nisan ayı sonunda başlayacak. 

Northgate Ankara telefon: 0312 427 0333

Özge...