27 / 05 / 2024

nostaljik tramvay altyapı çalışmaları

nostaljik tramvay altyapı çalışmaları

Taksim Meydanı ile Tünel arasında çalışan ve seferlerine ara verilen nostaljik tramvayın altyapı yenileme çalışmalarına başlandı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! "Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" yarın hizmete girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmit ile Kocaeli Şehir Hastanesini birbirine bağlayacak olan 3,1 kilometrelik Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın yarın hizmete alınacağını duyurdu.

Ankaralılara son dakika müjdesi! Ücretsiz Nostaljik Tramvay seferlere başladı! İşte nostaljik tramvay geçiş güzergahları

Ankaralılara resmen son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre başkentteki Nostaljik Tramvay seferlere başladı. Peki, Gölbaşı nostaljik tramvay güzergahı neresi? Ankara'daki nostaljik tramvay hangi duraklardan geçecek? İşte nostaljik tramvay geçiş güzergahları...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığın'dan müjde! Bakanlık Samsun'a 10 tramvay alacağını duyurdu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının alacağı on tramvayla yolcu kapasitelerinin yüzde otuz beş fazlalaşacağını belirttti. İşte ayrıntılar...

Ankara Nostaljik Tramvay Hattı 15 soruda tüm detaylarıyla!

Ankara Nostaljik Tramvay Hattı nereden geçecek? Ankara Nostaljik Tramvay Hattı kaç istasyondan oluşuyor? Projenin inşaatı ne zaman bitecek? İşte tüm detaylarıyla Ankara Nostaljik Tramvay Hattı...

Ankara'ya Nostaljik Tramvay Hattı geliyor!

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Bahçelievler, Seğmenler, Gaziosmanpaşa Mahalleleri Nostaljik Tramvay Hattı projesi için ÇED süreci başladı.

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin tramvay hattı inşaatı başladı!

5 yıldır tamamlanamayan Kocaeli Şehir Hastanesi'nin bağlantı yollarının tamamlanmasının ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda tramvay hattının inşaatı başladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Antalya'daki Tramvay Hattı iddialarına cevap!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Antalya Meydan-Havalimanı-EXPO Tramvay Hattı ile ilgili iddialara yanıt verdi.

Gölbaşı'na Nostaljik Tramvay müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı için hayata geçirmeyi planladıkları Nostaljik Tramvay Projesi’ne değinerek, destek istedi.

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Gar Tramvay Hattı 2 yılda tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay Hattı Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, binlerce yıllık medeniyeti, kültürü ve zenginlikleriyle Anadolu'nun kalbi olan Kayseri'de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. 

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak!

Bugünkü 31087 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Kocaeli'deki 'Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak.

İzmir Çiğli tramvay projesi onaylandı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İzmir'deki Çiğli tramvay hattına onay verdi. Projenin ilk etabı, Karşıyaka Çevreyolu İstasyonu’ndan başlayarak bağlantı köprüsüyle Ataşehir ve Çiğli İstasyonaltı mahallelerini, Çiğli İZBAN İstasyonu’nu ve Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi olacak... 

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı için altyapı çalışması!

Eminönü-Alibeyköy Tramvay altyapı taşıma çalışması nedeniyle Atatürk Caddesi ile Yavuz Selim Köprüsü Kavşağı pazartesi gününden itibaren 30 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Esenler Nostaljik Tramvay Hattı imar planı tadilatı askıda!

Esenler İlçesi, Nostaljik Tramvay Hattı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

nostaljik tramvay altyapı çalışmaları Haberi

nostaljik tramvay altyapı çalışmaları


İstanbul Büyükşehir Belediyesinin, altyapı çalışmaları dolayısıyla "İstiklal Caddesi'nden geçen nostaljik tramvayın seferlerine ara verilmesi" kararının ardından rayların geçtiği bölümlere bariyerler çekildi ve bölgeye iş makineleri getirildi.

Ekipler, tramvay hattındaki çalışmalarını sürdürüyor.

Bu arada, nostaljik tramvayın 6 ay boyunca sefer yapmayacağı da duraklara asılan ilanlarla vatandaşlara duyuruldu.



Yeni...