19 / 05 / 2024

nostaljik tramvay çalışmaları

nostaljik tramvay çalışmaları

Taksim Meydanı ile Tünel arasında çalışan ve seferlerine ara verilen nostaljik tramvayın altyapı yenileme çalışmalarına başlandı.

Alibeyköy- Eminönü Tramvayı 2023'te tamam! 10,1 kilometrelik hatta çalışmalar tam gaz! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Alibeyköy- Eminönü Tramvayı'nda çalışmaların 2023'te tamamlanacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Hatay'da tramvay hattı projeleri için çalışmalar başladı! 

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım ağını genişletmek için raylı sistem çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Bursa T2 tramvay hattında çalışmalar hızlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin raylı sistem projesi olan T2 tramvay hattında, ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapılmasından sonra çalışmalar başladı.

Esenler Nostaljik Tramvay Hattı için düğmeye basıldı!

Esenler Nostaljik Tramvay Hattı Projesi için çalışmalar başlatıldı. Hattın 1 yıl içinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor...

Sekapark - Plajyolu tramvay hattında çalışmalar sürüyor!

Kocaeli'de, Akçaray tramvay hattına ilave olarak projelendirilen Sekapark - Plajyolu tramvay hattının çalışmaları sürüyor. 

Konak Tramvayı'nda ray döşeme çalışmaları tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gidiş-geliş 26 kilometre uzunluğa sahip olan Konak Tramvay hattında ray döşeme çalışmalarını tamamladı. 

Taksim Nostaljik Tramvay seferleri ne zaman başlayacak?

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde 13 Ocak'ta başlatılan altyapı, çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışmalarında sona gelindi

Taksim nostaljik tramvayı planlanan tarihte hizmete giremeyecek!

Taksim’de altyapı çalışmaları sebebi ile yaklaşık olarak 1 yıldır seferleri durdurulan ve yarın kısmi olarak açılması planlanan nostaljik tramvay hizmete giremeyecek. 

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'ndeki Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak!

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışmalarında son noktaya gelindi. Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak.

İstiklal Caddesi'nde çalışmalar nostaljik tramvaya geldi!

İstiklal Caddesi'nde Ocak 2017'de başlayan yenileme çalışmaları son sürat devam ediyor. Yenileme kapsamında yapılan çalışmalar nostaljik tramvaya geldi...

nostaljik tramvay çalışmaları Haberi

nostaljik tramvay çalışmaları


İstanbul Büyükşehir Belediyesinin, altyapı çalışmaları dolayısıyla "İstiklal Caddesi'nden geçen nostaljik tramvayın seferlerine ara verilmesi" kararının ardından rayların geçtiği bölümlere bariyerler çekildi ve bölgeye iş makineleri getirildi.

Ekipler, tramvay hattındaki çalışmalarını sürdürüyor.

Bu arada, nostaljik tramvayın 6 ay boyunca sefer yapmayacağı da duraklara asılan ilanlarla vatandaşlara duyuruldu.



Yeni...