03 / 05 / 2024

Taksim Nostaljik Tramvay seferleri ne zaman başlayacak?

Taksim Nostaljik Tramvay seferleri ne zaman başlayacak?

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde 13 Ocak'ta başlatılan altyapı, çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışmalarında sona gelindi



 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde yaptığı çalışmalar sebebiyle faaliyeti askıya alınan Nostaljik Tramvay tekrar Taksim'e getirildi.

 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Taksim İstiklal Caddesi'nde 13 Ocak'ta başlatılan altyapı, çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışmalarında sona gelindi. Bu çalışmalar kapsamında kaldırılan Nostaljik Tramvay dün gece test sürüşü için tekrar İstiklal Caddesi'ne getirildi. 

 

2 vagon Taksim Meydanı'na indirilirken, henüz yeni yapılan ve raylara yerleştirilmeyen 2 vagon da üzeri brandalarla kapatılmış biçimde bekletiliyor. Ray ve elektrik düzenlemesindeki çalışmaların tamamlanması durumunda Nostaljik Tramvay test sürüşlerine başlayacak. 

 

Bu arada getirilen Nostaljik Tramvay vagonlarının ise tamir, bakım ve onarımlarını yapıldığı belirtildi. Öte yandan İBB ekipleri tramvayın yeni yıldan önce seferlerine başlaması için çalışmalarına devam ediyor. 

 


Geri Dön