05 / 05 / 2024

not gayrimenkul real avm

not gayrimenkul real avm

Not Gayrimenkul'ün satın aldığı Real AVM arsasında imar değişikliği yapılmak isteniyor. Eğer arsada imar değişikliğine gidilirse değeri 2.5 kat aratacak. 

Aktif Real Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Real Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Zorlu tarafından kuruldu.

Stars Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stars Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Mahnaeı tarafından kuruldu.

Real Estate 101 Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Estate 101 Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mıke Hallab Sobh tarfaından kuruldu.

The Guıde Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Guıde Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omran Alakkad tarafından kuruldu.

Homey Home Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Homey Home Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hussam Alrez tarafından kuruldu.

Mega Real Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Real Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sanlı Atalay tarafından kuruldu.

Seven House Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seven House Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yusuf Elbeyli tarafından kuruldu.

Solutıon Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solutıon Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ihab Balıd tarafından kuruldu.

Bhive Real State Gayrimenkul Turizm E-Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bhive Real State Gayrimenkul Turizm E-Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah A.A. Abdelghafar tarafından kuruldu.

Nara Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Nara Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nour Albıtar tarafından kuruldu.

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Mahmutoğlu tarafından kuruldu.

Versay Real Estate Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Versay Real Estate Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Aouatıf Aıssaouı, Cumhur Alparslan ve Yasin Özgür Akkoç ortaklığında kuruldu.

Mesk Real Estate Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesk Real Estate Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile A.Abdulsatar Kadhem tarafından kuruldu.

not gayrimenkul real avm Haberi

not gayrimenkul real avm

Not Gayrimenkul'ün satın aldığı Real Alışveriş Merkezi arsasında imar değişikliği yapılmak isteniyor. Kocaeli'nin en değerli mülkleri arasında yer alan Real AVM ve otoparkın da dahil olduğu devasa arazi 90'lı yıllarda Alman bir firma tarafından satın alınmış ve üzerine Real AVM yapılmıştı. Sözcü'den Uğur Enç'in haberine göre, Real'in maddi sıkıntıları sonrasında dev arazi satışa çıkarıldı. Real AVM arazisini Haldız Ailesi ve Obaköy Gıda firmasının ortaklığında kurulan Not Gayrimenkul aldı.

Bugüne kadar Real'in otoparkının ücretli yapılması ile gündeme gelen bu satış ada bazında yapılan imar iyileştirmeleriyle kentin en çok tartışılan konularından biri oldu. Haldız Ailesi'nin ortak olduğu firma söz konusu araziyi satın alınca AKP'li Meclis üyeleri ve belediye yöneticileri de harekete geçti.

YÜKSEKLİK 10 KATA ÇIKTI

Kentte bugüne kadar en büyük kâr getiren...