13 / 05 / 2024

not indirimleri

not indirimleri

Türkiye'nin not indiriminde şüpheler artıyor. Maliye Bakanı Şimşek, "Türkiye'ye ilişkin bir not indirimi bence, Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi 'başka saiklerle olabilir' şüphesini artırıyor" dedi.

Kiracılar dikkat! Kiracılara not sistemi geliyor, notu düşük olana ev verilmeyecek...

Kredi notunun ardından şimdi de kiracı notu geleceği belirtildi. Ünlü ekonomistten kiracılara kötü haber geldi. Kiracılara not sistemi sayesinde, notu yeterli olmayan kiracıların ev kiralaması zorlaşacak.

Bankalar artık toplumsal faydaya göre not alacak! Vatandaşlar ne diyor?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bankalara toplumsal faydalarına göre not vermeye başlanacağını bildirdi. Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte Prof. Dr. Şenol Babuşcu'nun X sosyal medya hesabından paylaşıtığı o gelişmeye gelen yorumlar... 

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Bu indirimleri kaçıran bin pişman olur! Otomobil firmalarından çılgın kampanya! Fiat, Toyota, Dacia, Renault, Opel, Ford

Otomobil markaları peş peşe kampanyalarını duyurdu. Bu indirimleri kaçıran bin pişman olur! Otomobil firmalarından çılgın kampanya! İşte model model kampanya detayları...

Fitch Ratings'ten Türkiye kararı! İki yıl aradan sonra kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, iki yıl aradan sonra Kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

ŞOK’ta okul şenliği başladı! Kırtasiye seti 29,95 TL, yapışkanlı not kağıdı seti 29,95 TL, resim defteri 19,95 TL...

Velilerin ve öğrencilerin okul hazırlığına destek olmak isteyen ŞOK, pek çok kırtasiye malzemelerine indirim yaptı. Bu doğrultuda, kırtasiye seti 29,95 TL’ye, yapışkanlı not kağıdı seti 29,95 TL’ye, resim defteri 19,95 TL’ye düştü. İşte 23 Ağustos Çarşamba ŞOK fiyat listesi...

Carrefour'un kampanyası herkesi mest etti! Bu indirimleri kaçıran dizini döver

Mutfak gereksinimleri için yapılan market masraflarına katkı sağlamak için, Carrefoursa indirimlerini başlattığını ilan etti. Özellikle ekonomik zorlukların yaşandığı şu zamanlar vatandaşa büyük rahatlık sağlayan Carrefour, indirimleri ile yine insanların yüzünü güldürmeyi başardı.

18 TL sınırına dayanan gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı! Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Gümüş fiyatları bugün serbest piyasada 18 TL sınırına dayandı. Gümüş fiyatları yükselecek mi? sorusunun araştıran yatırımcılar için gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı.  Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Doları bilen adam Selçuk Geçer doların patlayacağı tarihi açıkladı! Bu tarihi herkes not alsın

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumuz ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların patlayacağı tarihi açıkladı. Bu tarihi herkes not alsın!

Migros’ta Ramazan indirimleri başladı! Dana güveçlik kaburga 150 TL, dana tandır 260 TL, dana işkembe 53 TL...

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden biri olan Migros’ta Ramazan indirimleri başladı. Migros’ta dana güveçlik kaburga 150 TL’ye, dana tandır 260 TL’ye, dana işkembe 53 TL’ye düştü. Peki, Migros’ta başka hangi ürünler indirime girdi? Sizin için derledik...

Migros’ta Ramazan indirimleri başladı! Bütün piliç 115 TL, yoğurt 43 TL, ayçiçek yağı 140 TL...

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden biri olan Migros’ta Ramazan indirimleri başladı. Migros’ta bütün piliç 115 TL’ye, yoğurt 43 TL’ye, kaşar peyniri 78 TL’ye düştü. Peki, Migros’ta başka hangi ürünler indirime girdi? Sizin için derledik...

Dolar alıp satmak isteyenler dikkat! Doların 25 TL olacağı tarih açıklandı! Herkes bu tarihi not alsın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş dolar alıp satmak isteyen yatırımcıları uyararak doların 25 TL oalcağı tarihi açıkladı. Herkes bu tarihi not alsın.

Japon deprem uzmanından TOKİ evlerine tam not!

Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulunan Japon deprem uzmanı Moriwaki, TOKİ evlerinin hasar almadığını belirterek tam not verdi.

not indirimleri Haberi

not indirimleri

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Türkiye'ye ilişkin bir not indirimi bence, Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi 'başka saiklerle olabilir' şüphesini artırıyor. Büyük resim, Türkiye'nin mevcut notunun devam ettirilmesine işaret ediyor" dedi. 


Şimşek, Bloomberg HT'de katıldığı programda, gündeme ilişkin soruları yanıtladı. 


Enflasyon ve büyüme rakamlarının sorulması üzerine Şimşek, bu yıl öngörülmeyen birçok şok yaşandığını söyledi. Bu yılın, son 13 yılın en kurak yılı olması ve jeopolitik gerginlikler nedeniyle gıda fiyatlarının, geçen yıla göre yüzde 14-15 arttığını anlatan Şimşek, dolayısıyla gıda fiyatlarının enflasyonu bir miktar yukarı çektiğini ifade etti. 


Bunda, liradaki değer kaybının da etkili olduğunu dile getiren Şimşek, "Buna karşın, Merkez Bankası yılın başında para politikasını sıkılaştırdı ve dolayısıyla, ümit ediyorum ki yakında enflasyonda zirveyi buluruz ve çift haneye geçmeden enflasyon tekrar aşağı doğru...