30 / 04 / 2024

Nota Residence Evleri ne zaman teslim

Nota Residence Evleri ne zaman teslim

Hem yatırım hem oturum için cazip bir proje olarak görülen Nota Residence projesi Özyurtlar güvencesiyle Neyzen İnşaat tarafından inşa edildi. Esenyurt Nota Residence Aralık ayının ikinci yarısından itibaren sahiplerine teslim edilecek.

Özyurtlar Neyzen Nota Residence fiyatları 2017!

Nota Residence projesi İstanbul Esenyurt'ta yükseliyor. İlk Evim Kampanyası uygulanan Nota Residence projesinden daire sahibi olmak isteyenlere 25 bin TL peşinat fırsatı sunuluyor...

Nota Residence'da yaşam Aralık'ta başlıyor!

Esenyurt'ta 84 daire ve 10 ticari alandan meydana gelen Nota Residence'da daireler Aralık ayının ikinci yarısı itibarıyla teslim edilmeye başlanacak.

Esenyurt Nota Residence'da 25 bin TL peşinatla konut fırsatı!

Hem yatırım hem oturum için cazip bir proje olarak görülen Nota Residence projesi Özyurtlar güvencesiyle Neyzen İnşaat tarafından inşa edildi. Esenyurt Nota Residence Aralık ayının ikinci yarısından itibaren sahiplerine teslim edilecek.

Mayra Yapı TEM Expres Residence ev fiyatları!

Mayra Yapı imzası taşıyan TEM Expres Residence Evleri 116 adet daireden meydana geliyor. Mayra Yapı TEM Expres Residence ev fiyatları 580 bin TL'den başlıyor.

Esenyurt Radius Residence daire fiyatları!

19 bin 385 metrekare alanda inşa edilen Radius Residence Evleri, İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Esenyurt Radius Residence daire fiyatları 286 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü Ferah Residence fiyat listesi!

İstanbul Beylikdüzü'nde 23 katlı tek blok olarak inşa edilen Ferah Residence Evleri, 390 bin TL'den başlıyor. İşte Beylikdüzü Ferah Residence fiyat listesi...

Perola Residence Evleri nerede?

Three Sun imzası taşıyan Perola Residence projesi, toplam 209 rezidans, 31 home ofis ve 2 dükkandan meydana geliyor. Peki, Perola Residence Evleri nerede?

Beylikdüzü ADS Residence Evleri 330 bin TL'ye!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alan ADS Residence Evleri 70 adet daireden meydana geliyor. Beylikdüzü ADS Residence Evleri 330 bin TL'ye satışa sunuluyor.

Konya V75 Residence Evleri!

Konya V75 Residence Evleri 2017 yılı yazında teslim edilmeye hazırlanıyor. V75 Residence Evleri Vav Yapı imzasıyla inşa ediliyor.

Nota Residence’ın temeli atıldı!

Özyurtlar İnşaat güvencesiyle Neyzen İnşaat tarafından inşa edilen Nota Residence’ın temel atma töreni dün gerçekleştirildi

Nota Residence proje teslimi!

Nota Residence projesinde ev fiyatları 189 bin liradan başlıyor. Tamamı 1+1'lerden oluşan Nota Residence projesinde 84 daire, 10 dükkan yer alıyor...

Özyurtlar Nota Residence ödeme planı!

Özyurtlar Nota Residence ödeme planı kapsamında firma bünyesinde sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor. Esenyurt Nota Residence'ta fiyatlar 189 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Esenyurt Nota Residence fiyat!

Esenyurt Nota Residence fiyat listesi 189 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Nota Residence projesi 18 ay sonra teslim edilecek...

Nota Residence Evleri ne zaman teslim Haberi

Nota Residence Evleri ne zaman teslim

Özyurtlar Holding bünyesindeki Neyzen İnşaat tarafından, İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi Esenyurt’ta inşa edilen Nota Residence'da teslimat için geri sayım başladı.

Toplam 84 daire ve 10 ticari alandan meydana gelen Esenyurt Nota Residence projesinde 1+1 daireler yer alıyor. 

İlk kez ev sahibi olmak isteyen dar gelirliler için projelendirilen Nota Residence'da daire fiyatları 199 bin liradan başlıyor.

Hem yatırım hem oturum için cazip bir proje olarak görülen Nota Residence projesinin 1+ İlk Evim kampanyasında da 25 bin TL peşinatla ev alanlar hemen tapu ve hemen taşınma imkanına da sahip olacak.

12 katlı tek blok şeklinde yükselen Nota Residence Esenyurt'ta daire sahiplerine playstation odası, masa tenisi, cep sinema salonu, fitnesscenter ve keyifli sohbetlerin buluşma noktası kış bahçesi gibi donatılar sağlanıyor. 

Nota Residence nerede?

Tüyap Fuar Merkezi’ne 10...