16 / 05 / 2024

Nota Residence inşaatı başladı mı

Nota Residence inşaatı başladı mı

Özyurtlar İnşaat güvencesiyle Neyzen İnşaat tarafından inşa edilen Nota Residence’ın temel atma töreni dün gerçekleştirildi

Nota Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nota Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Kartal’da  200 bin TL sermaye bedeli  ile  Gökhan Büyükbekir kuruldu.

Poklonnaya9 Residence Kompleksi'ndeki otel inşaatı 2023'te tamamlanacak!

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR'un ortaklığında hayata geçireceği projede  Poklonnaya9 Residence Kompleksi'nin otel inşaatı 2023'te tamamlanacak. 

Esenyurt Nota Residence'da 25 bin TL peşinatla konut fırsatı!

Hem yatırım hem oturum için cazip bir proje olarak görülen Nota Residence projesi Özyurtlar güvencesiyle Neyzen İnşaat tarafından inşa edildi. Esenyurt Nota Residence Aralık ayının ikinci yarısından itibaren sahiplerine teslim edilecek.

Nota Residence’ın temeli atıldı!

Özyurtlar İnşaat güvencesiyle Neyzen İnşaat tarafından inşa edilen Nota Residence’ın temel atma töreni dün gerçekleştirildi

Nota Residence Esenyurt ön satışta! 189 bin TL'ye!

İstanbul’un en hızlı gelişen ve her geçen gün değer kazanan bölgesi Esenyurt’ta yeni bir yaşam alanı yükseliyor. Özyurtlar güvencesiyle Neyzen İnşaat, Esenyurt’ta Nota Residence'ı hayata geçiriyor.

Propa Plus Residence Zincirlikuyu'da inşaat başladı!

Propa İnşaat, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Propa Plus Residences’ın inşaat çalışmalarına başladı. Sadece 38 özel rezidansın bulunduğu projenin temeli Ocak ayı sonunda atılacak.

Asgari ücretin artması inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

İş Yatırım, asgari ücretteki artışın halka açık şirketleri nasıl etkileyeceği üzerine bir not yayınladı.Nota göre, bu artıştan en çok etkilenecek sektörlerin başında inşaat geliyor.

Florya İnşaat Vadi Marmara Residence!

Florya İnşaat Vadi Marmara Residence 'de daire teslimlerinin inşaat başladıktan 24 ay sonra yapılması planlanıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde yükselecek proje 102 adet konuttan oluşuyor.

Güzel İnşaat Güzel Residence projesi!

Toplam 38 adet konutun yer aldığı Güzel İnşaat Güzel Residence projesi İstanbul Kadıköy Fenerbahçe'de hayata geçiriliyor. Proje 10 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Antasya Residence'ın kaba inşaatı tamamlandı!

2015 Ekim ayı sonunda tamamen bitirilmesi planlanan Antasya Residence’ta kaba inşaatın tümü tamamlandı. Son kat olan 45. katın bitirilmesiyle tüm mimari kurgu tüm unsurlarıyla kendini gösteriyor.

Ontan İnşaat İzmir'de farklı mimariye sahip yaşam alanı yaratıyor!

Ontan İnşaat'tan sıradışı bir proje, Bayraklı'da 30 bin metrekare inşaat alanına sahip yatay yükselen mimarisi, çatı ve kat bahçeleri, körfez manzarası, sosyal tesisleri ve residence hizmeti ile Ontan İnşaat sıradışı bir projeye imza atıyor.

MÜSİAD inşaat sektöründe Türkiye’nin dünyadaki konumunu açıklıyor!

MÜSİAD inşaat sektöründe Türkiye’nin dünyadaki konumunu açıklıyor. MÜSİAD, "İnşaat Sektöründe Türkiye’nin Dünyadaki Konumu ve Gelecek Projeksiyonu" raporunu Sunuyor. Etkinlik 11 Aralık günü İstanbul Swiss Hotel Residence'da düzenlenecek.

Armada Residence'ın inşaat çalışmaları başladı!

TRABZON'un ticari alanlar ve nitelikli konutlar bakımından son yıllarda cazibe bölgesi haline gelen Yıldızlı'da Armada Residence inşaatı başladı. Lam İnşaat ve Gedikli İnşaat ortaklığı ile projelendiriliyor...

Nota Residence inşaatı başladı mı Haberi

Nota Residence inşaatı başladı mı

Özyurtlar güvencesiyle inşa edilen Nota Residence, İstanbul’un en hızlı gelişen ve her geçen gün değer kazanan bölgesi Esenyurt’a değer katmaya hazırlanıyor. Projenin dün(14 Kasım Pazartesi) gerçekleştirilen temel atma töreni ilgi ile karşılandı.


Yerli ve yabancı yatırımcıların yakın mercek altına aldığı Esenyurt’tahayata geçecek olan Nota Residence, 84 daire ve 10 ticari alandan oluşuyor. Gayrimenkulde son yılların en gözde yatırımı olan 1+1 daireler, Nota Residence’da tek bir blokta toplanıyor. Hem yatırım hem oturum için cazip bir proje olarak görülen Nota Residence, çok bloklu sitelerin gürültüsünden uzak ama aynı sosyal imkanlara sahip bir yaşam alanı olarak yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Fiyat avantajıyla dikkat çekiyor

Nota Residence konum ve fiyat avantajıyla rakiplerini geride bırakıyor. 12 katlı tek blok üzerine inşa edilen proje, kendi evinin sahibi olmak isteyen...