28 / 04 / 2024

Ontan İnşaat İzmir'de farklı mimariye sahip yaşam alanı yaratıyor!

Ontan İnşaat İzmir'de farklı mimariye sahip yaşam alanı yaratıyor!

Ontan İnşaat'tan sıradışı bir proje, Bayraklı'da 30 bin metrekare inşaat alanına sahip yatay yükselen mimarisi, çatı ve kat bahçeleri, körfez manzarası, sosyal tesisleri ve residence hizmeti ile Ontan İnşaat sıradışı bir projeye imza atıyor.



İZMİR'DEN alınan ilham ile planlanan Ontan Bayraklı; 1+1 ve 2+1 daireleri, 15. katta yer alan panoramik körfez manzaralı bir havuz, 11. katta yer alan fitness salonu, Spa ve jenerasyon merkezinin yanısıra; modern ofis ve mağazalardan oluşan mimari projesi, residence hizmeti ile her katında ayrı bir sürpriz sunacak. Fark yaratan mimari konsepti, kişisel tercihlere göre tasarlanabilen özgün mekanlan ile Ontan, yaratıcılığının izlerini taşıyan proje; yenilikçi ve özgür bir iş, aynı zamanda yaşam alanı yaratacak. 


Bulunduğu yer itibariyle şehrin iş, eğlence, alışveriş merkezlerine yakın konumlandırılan Ontan Bayraklı; otopark, çocuk oyun alanı ve güvenliğin yanısıra house keeping, kuru temizleme, ütü servisi, vale, oto yıkama, elektrikli araçlar için şarj ünitesi, concierge hizmetleri, sinema odası, çöp toplama hizmeti, dairelere teknik servis, genel rezervasyon ve sağlık hizmetleri gibi 5 yıldızlı otel konforunu residence hizmetleri ile birleştirecek. 


Farklı ve yenilikçi projeler Ontan Yönettim Kurulu Üyesi Sait Tiğin Özmeydan şu bilgileri verdi: "Ontan İnşaat olarak global bir firma olabilme vizyonu ile 2006 yılında şirketimizi kurduk. İstikrarlı ve güçlü büyüme trendiyle gayrimenkul geliştirme ve taahhüt alanlarında her yıl ortalama yüzde 100 büyüme performansı gösterdik. Bu süreç içerisinde güzel İzmir'e yakışan My Via Bahçe, My Via 414 ve Modda Mavişehir gibi yenilikçi ve farklı projeler ürettik. Bu başarıda katkısı olan herkese tekrar teşekkür ederiz. Sektörde trendleri takip eden değil, kendi trendlerini yaratan bir şirket olma hedefimiz için önemli olan bu projelerimize  İzmir  oldukça yoğun ilgi ve talep gösterdi. İzmir'in yeni iş ve sosyal yaşam merkezi olan projemizde, 329 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Bu bağımsız bölümlerin 261 adeti rezidans, 51 adeti ofis ve 17 adeti mağaza." 


Star Ege


Geri Dön