06 / 05 / 2024

Ontan İnşaat projeleri

Ontan İnşaat projeleri

İzmir’de nitelikli projeler inşa eden Ontan İnşaat, yurtdışında büyüyor. Cezayir, Mozambik, Fildişi, Sri Lanka gibi ülkelerde farklı ölçeklerdeki projelerle büyüyen Ontan, inşaat şirketinden bir yatırım grubuna dönüşmeyi hedefliyor.

Ontan İnşaat'tan Manisa'ya 130 dairelik proje!

Ontan İnşaat, Ontan Manisa projesinin örnek dairesini Manisalılar ile buluşturdu. Mimari çizgisi ile fark yaratan proje, lüks ve konforu 1 +1 ve 2+1 'den oluşan 130 bağımsız bölümden oluşuyor.

Ontan İnşaat İzmir'de farklı mimariye sahip yaşam alanı yaratıyor!

Ontan İnşaat'tan sıradışı bir proje, Bayraklı'da 30 bin metrekare inşaat alanına sahip yatay yükselen mimarisi, çatı ve kat bahçeleri, körfez manzarası, sosyal tesisleri ve residence hizmeti ile Ontan İnşaat sıradışı bir projeye imza atıyor.

Mavişehir Modda projesi inşaatı hızla devam ediyor!

2006'dan bu yana inşaat, taahhüt, proje yönetimi ve gayrimenkul geliştirme alanında faaliyet gösteren Ontan İnşaat, bu yıl Bayraklı'da gerçekleştireceği karma projesiyle İzmir'e yeni bir konsept yüksek yapı kazandırmanın heyecanım yaşıyor...

1933 yılındaki inşaat projeleri belediye radarında! Belediye projesine uygun olmayanlara yıkım kararı!

1933 yılında inşaat çalışmaları hız kazanmış. İnşaat projeleri için ise belediyeler belli projeler belirlemiş, bunun dışına çıkan inşaatlar yıktırılmış.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, kimler tarafından yapılır?

İnşaat projeleri başlamadan önce en sık karşılaşılan kavramlardan biri de arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesidir. Peki, Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, nasıl yapılır? İşte detaylar...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi

İnşaat projeleri için temel malzemelerden biri olan çimento, yapıların dayanıklılığı ve sağlamlığı açısından büyük önem taşıyor. Peki 2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg,3 kg,5 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi.

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı! 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı... 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Aydın projeleri 2023 detayları...

Modda Port'ta 5.9 milyon TL'ye 2+1! Teslimler Haziran 2023'te!

Ontan İnşaat tarafından hayata geçirilen Modda Port'ta fiyatlar 5 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Modda Port'ta 5 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ontan İnşaat imzası ile inşa edilen Modda Port'ta fiyatlar 5 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Söz konusu projede fiyatlar 2021 yılının Mart ayında 1 milyon 300 bin TL'den başlıyordu.

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o yönetmelik...

Barbaros Reserve-Bodrum Residences inşaatı yeniden başladı!

İnşaat projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Sera Group, Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesine kaldığı yerden devam ediyor.

Ontan İnşaat projeleri Haberi

Ontan İnşaat projeleri

ONTAN Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, 2016 yılında ülkede yaşanan bazı belirsizlik ve olumsuz gelişmeler nedeniyle yurtdışına odaklandıklarını dile getirdi. Ontan İnşaat’ın gelişimini özetleyen Öktem, inşaat fakültesinden arkadaşı olan Taner Akçınar’la 2006 yılında global bir şirket olma hayaliyle kurdukları Ontan İnşaat’m küçük projelerle inşaat sektöründe başlayan faaliyetlerini yıldan yıla büyüterek, 2010 yılında biten “Hürriyet Konutları” projesi ile büyük projeli işleri başarma evresine ulaştırdıklarını söyledi.


İLK ADRES RUSYA

Onur Öktem, 2012 yılında Rusya’da gerçekleşen bir proje ile de yurtdışına açıldıklarını belirterek, “Geçtiğimiz yıllarda Azerbaycan ve Rusya’da birkaç proje gerçekleştirdik. Azerbaycan Bakü rekreasyon projesi, Rusya Sochi Olimpiyat Köyü kapsamında 340 konut kaba inşaaü, Cezayir’de bir Türk firmasının  fabrika tesisi, biyolojik arıtma deposu inşaatı, başka bir Türk şirketinin yaptığı demir çelik fabrikası kazık imalatı...