05 / 05 / 2024

Armada Residence'ın inşaat çalışmaları başladı!

Armada Residence'ın inşaat çalışmaları başladı!

TRABZON'un ticari alanlar ve nitelikli konutlar bakımından son yıllarda cazibe bölgesi haline gelen Yıldızlı'da Armada Residence inşaatı başladı. Lam İnşaat ve Gedikli İnşaat ortaklığı ile projelendiriliyor...



TRABZON'un ticari alanlar ve nitelikli konutlar bakımından son yıllarda cazibe bölgesi haline gelen Yıldızlı'da Armada Residence inşaatı başladı. Lam İnşaat ve Gedikli İnşaat ortaklığı ile projelendirilen ve yapımına başlanan Armada Residence, farklı mimari özellikleri ve zengin sosyal alanlan ile öne çıkıyor. 25 bin metrekarelik ve 5 bin metrekarelik iki imar adasına yerleşen ve her biri 12 katlı, 14 bloktan oluşan Armada Residence'ta, farklı planlarda 1+1,2+1,3+1,4+1,5+1 tiplerinde daireler bulunuyor. 


Armada Residence çok kısa sürede tamamlanacak tünel ve yol çalışmaları ile şehir merkezine çok daha konforlu bir ulaşımla bağlanacak. Bununla birlikte Armada Residence, 2013 yılında yapımına başlanan Trabzonspor Akyazı Arena'ya ise sadece 5 dakika mesafede. İçerisinde restoran, cafe, alışveriş merkezi, açık-kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, açık kapalı çocuk oyun alanlan, bay- bayan hamam ve saunalar, çok amaçlı spor sahaları, evcil hayvan barınma alanlan, hobi bahçelerinin yer aldığı Armada Residence aynı zamanda yüksek konumu ile deniz manzarası bulunuyor. 


Hürriyet


Geri Dön