16 / 05 / 2024

Noura Zein Alabdin

Noura Zein Alabdin

NH Emlak Ticaret Limited Şirketi, Noura Zein Alabdin, Hala Burghul tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Şehit Muhtar Caddesi'nde kuruldu.

Impress Plus One Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Impress Plus One Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta İbrahim Abid, Noura Soufı ve Yacıne Cherıfı ortaklığında kuruldu.

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Onut, Mostafa Parıdar, Pourıa Parıdar ve Seyed M. Sadralsadat ortaklığında kuruldu.

Zein Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zein Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Beruty tarafından kuruldu.

NH Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NH Emlak Ticaret Limited Şirketi, Noura Zein Alabdin, Hala Burghul tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Şehit Muhtar Caddesi'nde kuruldu.

Business World Emlak Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Business World Emlak Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Abdulnaser Alabdin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz 2014 tarihinde Esenyurt, Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

Elberk Plastik İnşaat Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Elberk Plastik İnşaat Tekstil Bilgisayar Otel Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulmonim Alabidin, Abdulsalam Alabden, Chadi Asaad, Mahmoud Alabdin tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu

Noura Zein Alabdin Haberi

Noura Zein Alabdin

NH Emlak Ticaret Limited Şirketi, Noura Zein Alabdin, Hala Burghul tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da kuruldu. 


NH Emlak Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.   Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,  satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde  parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.  Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak...