11 / 05 / 2024

nova değerleme şirketleri

nova değerleme şirketleri

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nova Taşınmaz Değerleme ile anlaştı..

Mistral GYO 2021 yılı değerleme firmalarını seçti!

Mistral GYO'nun portföyünde bulunan her bir varlık için Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Nurol GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Nurol GYO'nun 2021 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 

Nurol GYO 2020 yılı gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçiyor!

Nurol GYO'nun 2020 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına oybirliği ile karar verildi.

Nurol GYO 2020 yılı için değerleme şirketlerini seçti!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Mistral GYO 2020 yılı için değerleme şirketini seçti! 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Mistral GYO, Nova Taşınmaz Değerleme ile anlaştı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Mistral GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık ile anlaştı...

Nurol GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık, Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı.

Yapı Kredi Koray GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık ile anlaştı.

Pera GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Vera Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Pera GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılında Nova Taşınmaz Değerleme ve Terra Gayrimenkul Değerleme'den hizmet alacak.

Yapı Kredi Koray GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılında Nova Taşınmaz Değerleme ve Vera Gayrimenkul Değerleme'den hizmet alacak.

Akiş GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılında Lotus Gayrimenkul Değerleme, A Gayrimenkul Değerleme, Nova Taşınmaz Değerleme  ve Lotus Gayrimenkul Değerleme'dn hizmet alacak.

nova değerleme şirketleri Haberi

nova değerleme şirketleri

Atakule GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 31.01.2014 tarihli kararı gereğince; 

Şirketimizin tabi olduğu Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: III, No: 48.1. Sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin "Gayrimenkul Değerleme Şirketinin Seçimi" başlıklı 35. maddesi gereği, 2014 yılında portföyümüzde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için değerleme hizmeti alınacak şirket olarak Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin, portföye 2014 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti alınacak şirketler olarak Nova Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık A.Ş. ve Vektör Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin belirlenmesine karar...