18 / 05 / 2024

Nova Geoteknik adres

Nova Geoteknik adres

Nova Geoteknik Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile İlhan Burak Duran Muhammet Yeler tarafından  kuruldu.

Nova Geoteknik Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Geoteknik Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile İlhan Burak Duran Muhammet Yeler tarafından  kuruldu.

Geonpro Geoteknik Mühendislik Danışmanlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geonpro Geoteknik Mühendislik Danışmanlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Ekli tarafından kuruldu.

Global Geoteknik Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Geoteknik Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Büyükgökçe tarafından kuruldu.

Nova Ankraj Güçlendirme ve Yalıtım Sistemleri Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

Nova Ankraj Güçlendirme ve Yalıtım Sistemleri Sanayi ve Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğulcan Kara tarafından kuruldu.

Nova International Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Nova International Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mıltıadıs Epıthımıadıs ve Gökhan Emre Petorak tarafından kuruldu. 

Ng Nova Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ng Nova Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Nural tarafından kuruldu. 

Nova Altyapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Altyapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ege Polat tarafından kuruldu.

Altınova Cemevi'nin temeli atıldı!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından Altınova Mahallesi’nde inşa edilecek Pir Sultan Abdal Cemevi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Altınova'da toplu konut projesi iddiası!

AK Parti Balıkesir Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Kaytazdere beldesinde imarı olmayan alanda toplu konut projesi yapılmasının planladığını iddia etti.

Nova Uzman Yalıtım Çözümleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!             

Nova Uzman Yalıtım Çözümleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Türk tarafından kuruldu.

Altınova'da imar revizyon planları onaylandı!

Antalya'nın Altınova ilçesinde bulunan ticaret alanlarından sonra konut alanlarındaki imar revizyon planları onaylandı ve imar sorunu çözüldü.

Fırat Geoteknik Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Geoteknik Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan  Fırat tarafından kuruldu. 

Nova 34 Yapı Taahhüt İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova 34 Yapı Taahhüt İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Demir ve Nurullah  Bıyık ortaklığında kuruldu. 

Nova Geoteknik adres Haberi

Nova Geoteknik adres

Nova Geoteknik Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile İlhan Burak Duran Muhammet Yeler tarafından  kuruldu.

Nova Geoteknik Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
- a. Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel sektöre ait her türlü Geoteknik projelerinin yürütülmesi ve taahhüdü. b. Kendisinin yapmış olduğu veya başkaları tarafından hazırlanmış olan tasarım projeleri üzerinde tadilat yapmak,uygulamak ve ar-ge çalışmaları yapmak. c. Geoteknik alanındaki her türlü uygulama için tasarım projesi ve raporlarının hazırlanması. Bu kapsamda yapılması gereken arazi koşullarındaki zemin etüd faaliyetleri ve laboratuvar ortamındaki deneysel faaliyetleri yapmak ve/veya yaptırtmak. d. Yurt içi ve yurt dışı projelerine danışmanlık hizmeti vermek. e. Kendisinin yapmış olduğu veya başkaları tarafından hazırlanmış olan...