28 / 04 / 2024

Nova Group Holding Üst Yöneticisi Müjdat Güler

Nova Group Holding Üst Yöneticisi Müjdat Güler

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Taş: "Türkler, ABD'de gayrimenkul alımına ilgi gösteriyor. Özellikle New York, Miami, Los Angeles, San Diego gibi gözde yerlerde gayrimenkul ediniliyor" dedi.

Azim Group Holding'ten Mardin’e 5 milyon dolarlık yatırım!

Azim Group Holding Mardin'de 5 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı. Azim Group Holding bünyesinde temeli atılan 50 bin ton kapasiteli ürün depolama ve mısır kurutma tesisi inşa edilecek. 

Nova, Samsun’a 30 milyon euroluk fabrika kurmaya hazırlanıyor!

Nova Fashion Group, Samsun’a 30 milyon euroluk yatırımla fabrika kurmak için kolları sıvadı. Grubun erkek giyim markası Hemington, 2025 yılına kadar 50, kadın markası Knitss ise 20 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

İnova Group Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnova Group Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Mehmet Özcan tarafından kuruldu.

Nova Group Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Group Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yıldız tarafından kuruldu.

Elif İnci ve Baran Aras, Casa Nova Evleri'nden 2 ev aldı!

Aras Holding'in patronları Elif İnci-Baran Aras çifti, Bodrum Yalıkavak'ta bulunan Casa Nova Evleri'nde 1 milyon 750 bin TL'ye iki ev aldı.

Bunyan Group Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım  Anonim Şirketi kuruldu!

Bunyan Group Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım  Anonim Şirketi Başakşehir’de  100bin TL sermaye bedeli ile Almahmoud Holding Anonim Şirketi  tarafından kuruldu.

Cengiz Holding'in British Steel için hazırda bekliyor!

  Cengiz Holding'in gözü British Steel'de. British Steel'ın Çinli Jingye Group'a satışının gerçekleşmemesi durumunda Cengiz Holding'in devreye gireceği bildirildi...

Gama Holding yurt dışındaki şirketini satıyor! 

İnşaat ve enerji şirketi olan Gama Holding, İrlanda'daki Tynagh Energy'deki yüzde 40'lık payını EGH Group'a devrediyor. 

AB Group Holding Avrupa’ya açıldı!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün güçlü markası AB Grup Holding Yunanistan ve İngiltere başta olmak üzere Avrupa’da önemli projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Kozyatağı Carrefour AVM, Gülaylar Group'un oluyor!

Bainbridge Holding'in sahip olduğu Kozyatağı Carrefour AVM, Gülaylar Group'un oluyor. Satış Rekabet Kurumu tarafından onaylanırsa Gülaylar, 269 milyon Euro ödeyecek...

Özyurtlar Holding ile MODD/group iş birliği başladı!

Türkiye’nin önde gelen 250’den fazla kurumsal markasına hizmet veren MODD/group, bir büyük iş birliğine daha imza atarak, Özyurtlar Holding ile anlaştı. Bu anlaşma ile MODD/group, Özyurtlar Holding’in global dijital pazarlama süreçlerini yönetecek..

İhlas Holding'ten Çin Wiseweb Technology Group ile anlaşma!

İhlas Holding tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platfformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre, İhlas Holding Çin Wiseweb Technology Group ile anlaşma sağladı. 

ABD'de konut alan Türklerin sayısı giderek artıyor!

Nova Group Holding Üst Yöneticisi Müjdat Güler, ABD'lilerin güven, hukuki sistem, tapu sigortası, değer artışı olan ve iyi getiri sağlayan gayrimenkul sattığını söyledi.

Nova Group Holding Üst Yöneticisi Müjdat Güler Haberi

Nova Group Holding Üst Yöneticisi Müjdat Güler

Yapılan araştırmaya göre gurbetçi Türklerin yurt dışından en çok konut aldığı ülke 1 milyon 800 bin rakamıyla Almanya olurken, onu 120 binle Fransa izliyor.


Türklerin dünyada en çok ev aldığı şehir Berlin iken, ABD'de ise New York, Miami, Los Angeles ve San Diego başı çekiyor.


Yurt dışında 1975'ten beri Türklere konut satışı yapan ve bu konuda danışmanlık hizmeti veren Nova Group Holding Üst Yöneticisi (CEO) Müjdat Güler, Türklerin yurt dışında konut edinme verilerine ilişkin yaptıkları araştırmanın sonuçlarını AA muhabiri ile paylaştı.



Güler, gurbetçilerin önceki dönemlerde genelde yurt dışından ev almak istemediğini kaydederken, Türkiye'de gayrimenkul konusunda yapılan bazı yanlışların onları dışarıdan ev almaya ittiğini söyledi.


Konut satışı yapıp teslimatı gerçekleştirmeyen firmalardan iflas eden şirketlere kadar birçok hususun gurbetçileri yurt dışından ev almaya yönlendirdiğini...