14 / 05 / 2024

Nova Suites projesi

Nova Suites projesi

NOVA SUITES konsepti, optimizasyonu ve uygulamasıyla, İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından biri olan KAĞITHANE’de iş ve aile yaşamını bir bütünlük içinde yeniden kurguluyor.

Nova Suites Kağıthane fiyatları!

Nova Suites Kağıthane fiyatları 400 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Kize Yapı Grubu'nun projesi Nova Suites Kağıthane'de daire teslimleri Mart 2018 yılında yapılıyor...

Nova Suites Kağıthane ön talep topluyor!

21 katlı tek blok halinde yükselen Kağıthane Nova Suites'te 108 adet konut yer alıyor. Fiyatların 400 bin TL'den başladığı projenin Mart 2018'de teslim edilmesi planlanıyor...

TOKİ Yalova Altınova 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Yalova Altınova ilçesi Hürriyet mahallesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek artık mümkün. İşte TOKİ’nin Yalova Altınova ilçesinin sosyal konut projesi detayları…

Mia Suites Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Koç İnşaat'ın imzasıyla İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilecek Mia Suites Bornova projesi satışa çıkıyor. Projede daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Altınova'da toplu konut projesi iddiası!

AK Parti Balıkesir Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Kaytazdere beldesinde imarı olmayan alanda toplu konut projesi yapılmasının planladığını iddia etti.

Modda Suites'e ''En İyi Konut'' ödülü!

İzmir'de faaliyet gösteren Ontan Grup, Sign Of The City Awards'ta ‘Modda Suites’  projesi ile de “En İyi Konut” ödülünün sahibi oldu. 

Gül Suites Projesi tanıtıldı!

İzmir Profesörler Sitesinde yer alan ve çok özel butik bir proje olan Gül Suites projesi tanıtıldı.

Frame Suites yeni sahiplerini bekliyor!

VITHOME İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Frame Suites projesi yeni ev sahiplerini bekliyor. Frame Suites Bodrum, düzenlediği “Bodrum in Frame” buluşmasında değerli isimleri ağırladı.

Ege Nova Suite ne zaman teslim edilecek?

3 bin 118 metrekare arsa alanında yükselen Ege Nova Suite projesi İzmir Çiğli-Balatçık bölgesinde inşa ediliyor. Peki Ege Nova Suite ne zaman teslim edilecek?

Seba Suites metrekare fiyatları!

Kağıthane'ye bağlı Cendere Caddesi'nde yükselen Seba Suites projesi "Şehri yaşamanın yeni adresi!" sloganıyla tanıtılıyor...

Seba Suites Cendere Konut Projesi!

Seba Suites Cendere Konut Projesi kapsamında 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Proje iki blok şeklinde yükseliyor.

Seba Suites : Şehri yaşamanın yeni adresi!

Toplam 144 konut ve 23 ticari birimden meydana gelen Seba Suites projesi "Şehri yaşamanın yeni adresi!" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede fiyatlar metrekare bazında 8 bin TL'den başlıyor.

Seba Suites Kağıthane teslim tarihi!

Kağıthane'de hayata geçirilen Seba Suites projesi Seba İnşaat imzası taşıyor. Seba Suites Kağıthane teslim tarihi ne zaman?

Seba Suites Cendere satış ofisi!

Seba Suites projesi Kağıthane'de konut ve ticari alanlardan oluşan iki blok olarak hayata geçirildi. Haberimizde yer alan Seba Suites Cendere satış ofisi iletişim bilgilerinden yararlanarak detaylı bilgi edinebilirsiniz...

Kağıthane Seba Suites fiyatlar!

Kağıthane Seba Suites fiyatlar kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor. Seba Suites projesi Seba İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Nova Suites projesi Haberi

Nova Suites projesi


KAĞITHANE'DE YEPYENİ BİR PROJE YÜKSELİYOR: NOVA SUITES


NOVA SUITES konsepti, optimizasyonu ve uygulamasıyla, İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından biri olan KAĞITHANE’de iş ve aile yaşamını bir bütünlük içinde yeniden kurguluyor. 


Açık şekilde alternatifsiz olmanın yapı taşları olan YENİLİK, ÖZGÜNLÜK ve KALİTE kavramlarının üzerinde parlayan bir yıldız gibi yükseliyor.


İSTANBUL'UN MERKEZİNDE

NOVA SUITES, uluslararası finans ve iş çevrelerinin yoğun olarak bulunduğu MASLAK ve LEVENT’e yakın eşsiz konumuyla kentin tam merkezinde yer alıyor. İstanbul’un yükselen değerlerinden KAĞITHANE ilçesine artı bir değer ve yeni bir yaşam getiriyor. 


YENİ BİR DOKUNUŞ YENİ BİR TASARIM

NOVA SUITES, ayrıcalıklı tasarımıyla yalnızca bir rezidans değil, aynı zamanda bir yaşam tarzı inşa ediyor. Modern tasarım çizgileriyle, lobby’den başlayarak, havuzu, fitness'ı, teras cafe'si, tüm yaşam alanlarıyla yeni bir yaşama ilhamı sunuyor. Sanatı bilgi ve deneyimle...