17 / 05 / 2024

Nova Uzman Yalıtım Çözümleri adres

Nova Uzman Yalıtım Çözümleri adres

Nova Uzman Yalıtım Çözümleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Türk tarafından kuruldu.

Nova Ankraj Güçlendirme ve Yalıtım Sistemleri Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

Nova Ankraj Güçlendirme ve Yalıtım Sistemleri Sanayi ve Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğulcan Kara tarafından kuruldu.

Nova Uzman Yalıtım Çözümleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!             

Nova Uzman Yalıtım Çözümleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Türk tarafından kuruldu.

Canpa Yalıtım, Bitufa'dan ödül aldı!

Yalıtımda “mucize ürün” flexobitin üreticisi Hollandalı Bitufa, distribütörleri arasında en büyük hacme ulaşan Türkiye’nin yalıtım uzmanı Canpa’yı ödüle layık gördü.

Canpa, FLEXOBİT membran ile su yalıtımında çığır açıyor!

Türkiye’de yalıtımın uzmanı Canpa, kendi kendini onarma özelliğine sahip FLEXOBİT membran ile su yalıtımında yeni bir çığır açıyor.

Polisan Exelans Yalıtım sistemiyle yüksek yalıtım sağlanıyor!

Polisan Exelans Enerji Yalıtım Sistemleri, yüksek performanslı ısı yalıtımı sağlamayı amaçlıyor. Polisan, sistemle, kaliteli ürünler kullanılmasının yanında, uzman uygulamacı bayi seçiminin ön plana çıkmasını sağlıyor...

Polisan Exelans Enerji Yalıtım Sistemleri ısıya geçit vermiyor!

Polisan Exelans Enerji Yalıtım Sistemleri ısıya geçit vermiyor. Polisan, sistemle, kaliteli ürünler kullanılmasının yanında, uzman uygulamacı bayi seçiminin ön plana çıkmasını sağlayıp, yalıtım uygulamalarında olası hataların önüne geçiyor.

BAUMİT ısı yalıtım sistemleri binaların sağlıklı korunmasını sağlıyor!

Dış cephe ısı yalıtımının uzman markası BAUMİT, kaliteli sistemlerle ve profesyoneller tarafından ısı yalıtım sistemi uygulanan binaların, ancak 30 yıl sonra tadilata ihtiyaç duyacağını belirtiyor...

Baumit inovatif ısı yalıtım sistemi ile duvarlar nefes alıyor!

Isı yalıtımının uzman markası Baumit’in yenilikçi yapısını ortaya koyan open® Isı Yalıtım Sistemi, duvarların nefes almasını sağlayan yapısı sayesinde konut iklimini optimize ederek kış ve yaz aylarında konforlu mekanlar yaratıyor.

Köpük yapıştırmakla ısı yalıtımı olmaz!

İNŞAAT Mühendisi Enerji Kimlik Belgesi Uzmanı Şerif Çatana, ısı yalıtımında izlenecek doğru yolun malzemenin kalitesi, kalınlığı ve doğru işçilikle alakalı olduğunu köpük yapıştırmakla ısı yalıtımı olmaz dedi...

İzocam kentsel dönüşüm kapsamında yangın yalıtımına dikkat çekiyor!

İzocam, yangın yalıtımında "doğru" malzeme seçimi, "doğru" tasarım ve "doğru" uygulama ile can ve mal kayıplarının önüne geçilebileceğine dikkat çekiyor ve "yalıtımın" uzman firma ve kişilerce yapılmasının önemini vurguluyor..

Baumit ısı yalıtım sistemleri yeni ürünü: Baumit CreativTop!

Dış cephe ısı yalıtım sistemlerinin uzman markası Baumit’den yaratıcılığı ön plana çıkaran yepyeni bir ürün; Baumit CreativTop...

Baumit Star, ısı yalıtımında uzun ömür garantisi sunuyor!

Dış cephe ısı yalıtım sistemlerinin uzman markası Baumit’in en köklü sistemi olan Star Isı Yalıtım Sistemi, gelenekselliği ve gelişimi, sağlamlıkla birleştirerek uzun yıllar sürecek bir kullanım ve performans garantisi sunuyor...

Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri'nin marka yüzü Zeki Alasya ve Metin Akpınar!

Zeki Alasya ve Metin Akpınar'ın marka yüzü olduğu Filli Boya Yalıtım Grubu 2012 iletişim kampanyası yayına başladı

Nova Uzman Yalıtım Çözümleri adres Haberi

Nova Uzman Yalıtım Çözümleri adres

Nova Uzman Yalıtım Çözümleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Türk tarafından kuruldu.

Nova Uzman Yalıtım Çözümleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin konusu:
a. Her türlü yalıtım, izolasyon ve tesisat işleri yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar ; müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, Prefabrike inşaat ve meskenler, havuzlar, arıtma tesisleri , park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek kiraya vermek, kiralamak veya işletmek. c. Her türlü dekorasyon...