03 / 05 / 2024

Canpa Yalıtım, Bitufa'dan ödül aldı!

Canpa Yalıtım, Bitufa'dan ödül aldı!

Yalıtımda “mucize ürün” flexobitin üreticisi Hollandalı Bitufa, distribütörleri arasında en büyük hacme ulaşan Türkiye’nin yalıtım uzmanı Canpa’yı ödüle layık gördü.



Kendini tamir özelliğiyle bina yalıtımında “mucize ürün” olan “flexobit”in üreticisi Hollandalı Bitufa firması, distribütörleri arasında en büyük iş hacmine ulaşan Türkiye distribütörü Canpa A.Ş.’ye özel ödül verdi. 


Canpa ekibi,  ödül takdimi, eğitim ve gezi amaçlı olarak Hollanda’ya dört günlük bir ziyaret gerçekleştirdi. Canpa Yönetim Kurulu üyesi Murat Özcan, ziyaret hakkında bilgi verirken, aldıkları ödülün kendilerini bir dahaki sene daha fazlasını yapma yönünde motive ettiğini söyledi. Özcan, ziyaret kapsamında 14 kişilik Canpa ekibinin saha uygulamasını gördüğünü, fabrikadaki ürün eğitimleri ile bilgilerini tazelediğini, yeni ekip arkadaşlarının da uygulamayı yerinde öğrendiğini anlattı. 


Bitufa’nın 20 ülkeye ihracat yapan uluslararası bir firma olduğunu belirten Özcan, şunları söyledi:“Çok başarılı bir sene geçirdik. Önemli projelere flexobit imzasını atmaya devam ettik. Bunun karşılığında aldığımız ödül, bizi fazlasıyla motive etti. Bir dahaki sene daha fazlasını yapmamız için motive olduk. Ödül vesilesiyle gittiğimiz Hollanda’da son derece verimli bir süreç yaşadık. Ödül almanın yanı sıra ekibimiz, eğitim ve saha uygulamalarını yerinde gördü. Flexobitin en önemli üç özelliği, yüzde 1000 esneme, kendini tamir ve 3 boyutlu işlenebilmedir. Canpa ekibi laboratuvarda fiilen kendi elleriyle bunların pratiğini yaptı. Bizim yeni tanıtım dokümanlarımızın ve flexobitin kendini tamir özelliğini göstermeye yarayan aparatların sunumu gerçekleştirildi. Bitufa’nın ekibiyle Canpa ekibi kaynaştı. Bu gezi tamamen bir ekip ruhu oluşturma aktivitesi, tam bir motivasyon gezisi oldu.”  


Geri Dön