18 / 05 / 2024

Canpa Yalıtım 2015 ödülleri

Canpa Yalıtım 2015 ödülleri

Yalıtımda “mucize ürün” flexobitin üreticisi Hollandalı Bitufa, distribütörleri arasında en büyük hacme ulaşan Türkiye’nin yalıtım uzmanı Canpa’yı ödüle layık gördü.

ISIDEM Yalıtım pazar payını 3 kat artırdı!

ISIDEM Yalıtım, 2015 yılının ilk çeyreğinde faaliyete aldığı LEED sertifikalı tesislerinde ürettiği ürünleriyle hem yurtiçinde hem de yurtdışında büyüyerek başarısını pekiştirdi.

Canpa’dan üniversitelilere ''ısı yalıtımı'' eğitimi!

Türkiye’nin öncü yalıtım firmalarından Canpa, üniversite - özel sektör iş birliği kapsamında Başkent Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencilerine ısı yalıtımı konusunda eğitim verdi.

Depremde yıkılan binaların yüzde 64'ünün su yalıtımı yok!

Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, su yalıtımsız binaları “dikey mezar” olarak nitelendirdi ve “Marmara depreminde yıkılan binaların yüzde 64’ü su yalıtımı olsaydı yıkılmayacaktı” dedi.

İnşaatla birlikte yalıtım da büyür!

Yalıtım sektörünün öncü kuruluşu Canpa'nın Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan: “Genel ekonomi ve inşaat sektörüne yönelik önlemler yanında yalıtım sektörüne özel düzenlemeler heyecan verici” dedi.

Canpa, EPDM su yalıtımı eğitimi verdi!

Firestone’un Ankara ve İç Anadolu Distribütörü Canpa’nın düzenlediği eğitim seminerinde EPDM su yalıtım membran ürününün uygulamasına ilişkin bilgiler verildi.

Canpa Yalıtım, Bitufa'dan ödül aldı!

Yalıtımda “mucize ürün” flexobitin üreticisi Hollandalı Bitufa, distribütörleri arasında en büyük hacme ulaşan Türkiye’nin yalıtım uzmanı Canpa’yı ödüle layık gördü.

Murat Özcan: Yangın yalıtımı binalarda riski azaltır!

Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, yangın çıkma olasılığının her zaman var olduğunu belirterek, yangında doğru yalıtımın hayat kurtardığına dikkat çekti.

Canpa, FLEXOBİT membran ile su yalıtımında çığır açıyor!

Türkiye’de yalıtımın uzmanı Canpa, kendi kendini onarma özelliğine sahip FLEXOBİT membran ile su yalıtımında yeni bir çığır açıyor.

‘Bulvarlara ses yalıtımı şart’

Yalıtım sektöründe faaliyet gösteren CANPA'nın Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, Ankara'da trafiğe bağlı gürültü kirliliğinin had safhada olduğuna işaret ederek, ses yalıtımı uygulamalarının gerektiğini vurguladı

Ankara'da bulvarlara ses yalıtımı yapılmalı!

Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan: “Ankara’da trafiğe bağlı gürültü kirliliği had safhada. Vakit yitirmeden ses yalıtımı uygulamasına gidilmeli” dedi.

Isı yalıtımı yönetmeliği 2015!

Isı yalıtımı yönetmeliği, binalardaki ısı kayıplarının azaltılmasına, enerji tasarrufu sağlanmasına ve uygulamaya dair usul ve esasları düzenliyor. Peki, yönetmelik esasları nelerdir? İşte ısı yalıtımı yönetmeliği 2015..

Isı yalıtımı maliyeti 2015!

Isı yalıtımı, bir ortamdan dışarıya enerji akışının ya da bir ortama dışarıdan gelen enerji akışının en aza indirgenmesi için yapılan işlem olarak karşımıza çıkıyor. Peki, ısı yalıtımı maliyeti 2015 ne kadar?

Oskar Yalıtım İzolasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oskar Yalıtım İzolasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi Özgür Öztürk tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Küçükçekmece'de kuruldu.

Canpa Yalıtım 2015 ödülleri Haberi

Canpa Yalıtım 2015 ödülleri

Kendini tamir özelliğiyle bina yalıtımında “mucize ürün” olan “flexobit”in üreticisi Hollandalı Bitufa firması, distribütörleri arasında en büyük iş hacmine ulaşan Türkiye distribütörü Canpa A.Ş.’ye özel ödül verdi. 


Canpa ekibi,  ödül takdimi, eğitim ve gezi amaçlı olarak Hollanda’ya dört günlük bir ziyaret gerçekleştirdi. Canpa Yönetim Kurulu üyesi Murat Özcan, ziyaret hakkında bilgi verirken, aldıkları ödülün kendilerini bir dahaki sene daha fazlasını yapma yönünde motive ettiğini söyledi. Özcan, ziyaret kapsamında 14 kişilik Canpa ekibinin saha uygulamasını gördüğünü, fabrikadaki ürün eğitimleri ile bilgilerini tazelediğini, yeni ekip arkadaşlarının da uygulamayı yerinde öğrendiğini anlattı. 


Bitufa’nın 20 ülkeye ihracat yapan uluslararası bir firma olduğunu belirten Özcan, şunları söyledi:“Çok başarılı bir sene geçirdik. Önemli projelere flexobit imzasını atmaya devam ettik. Bunun karşılığında aldığımız ödül, bizi fazlasıyla motive etti....