22 / 07 / 2024

Canpa Yalıtım ödül mü aldı

Canpa Yalıtım ödül mü aldı

Yalıtımda “mucize ürün” flexobitin üreticisi Hollandalı Bitufa, distribütörleri arasında en büyük hacme ulaşan Türkiye’nin yalıtım uzmanı Canpa’yı ödüle layık gördü.

Prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır? 

Prefabrik ev ısı yalıtımı, konutlarda konforlu ve sağlıklı bir ortam yaratmak için önemli bir uygulamadır. Ancak bu uygulama yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı faktörler vardır. Peki prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır ve dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? İşte detaylar... 

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sabak tarafından kuruldu.

Binalarda ses yalıtımı için geç değil!

İzocam, 28 Nisan Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’nde yaşam alanlarında ses yalıtımının altını çiziyor. İzocam Kalibel ile yeni veya eski olması fark etmeden her yapıya kolay ve çabuk uygulama fırsatıyla ses yalıtımı yapılıyor. 

ODE Yalıtım'a İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği'nden ödül!

ODE Yalıtım İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından “2019 yılının en çok izolasyon malzemesi ihracatı yapan firmaları” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Erhan Özdemir: Su yalıtımı binaların dayanıklılığını artırır!

ODE Yalıtım’ın Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Erhan Özdemir, büyük depremin yıl dönümünde su yalıtımının öneminden bahsetti.

Enerjide verimliliğin anahtarı yalıtım ve ölçüm cihazları!

Enerji Verimliliği Derneği Başkanı Murat Kalsın yaptığı açıklamada "Sadece kış döneminde yalıtımı yapılan ve ısı ölçüm cihazı kullanılan evlerde, 5 yılda daire başına 2500 liranın üzerinde tasarruf sağlanabilir" diye konuştu.

ODE Yalıtım'a TAİDER'den büyük ödül!

ODE Yalıtım, TAİDER Aile İşletmeleri Derneği tarafından aile şirketlerinde sürdürülebilirlik bilincinin gelişmesini desteklemek için hayata geçirilen Kuzey Yıldızı: Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Ödülü’nü kazandı.

Savitek Yalıtım Dış Cephe İzolasyon İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savitek Yalıtım Dış Cephe İzolasyon İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaşar tarafından kuruldu.

ODE Yalıtım ihracatta yüzde 30 büyüme hedefliyor! 

5 kıtada 70'in üzerinde ülkeye ihracat yapan ODE Yalıtım yıl sonu büyüme hedefini yüzde 30 olarak belirledi. İhracatlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım bu yılın ilk yarısında bütçe hedefini tutturdu. 

Zemitek Yalıtım Sistemleri Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemitek Yalıtım Sistemleri Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçeşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile M.Heribert Hesse ve Zeynep Dağlı Erdoğan ortaklığıyla kuruldu. 

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. kuruldu!

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Bayraktaroğlu, Gamze Özçelik, Tamer Çınar ve Ahmet Nedim Karasoy ortaklığında kuruldu. 

Erhan Özdemir, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

ODE Yalıtım Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevine Erhan Özdemir getirildi...

İZODER İzmir'de Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri düzenliyor!

Yalıtım sektörünün çatı örgütü olarak bilinen İZODER İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliğiyle İzmir’de ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri’ düzenliyor. 

Canpa Yalıtım ödül mü aldı Haberi

Canpa Yalıtım ödül mü aldı

Kendini tamir özelliğiyle bina yalıtımında “mucize ürün” olan “flexobit”in üreticisi Hollandalı Bitufa firması, distribütörleri arasında en büyük iş hacmine ulaşan Türkiye distribütörü Canpa A.Ş.’ye özel ödül verdi. 


Canpa ekibi,  ödül takdimi, eğitim ve gezi amaçlı olarak Hollanda’ya dört günlük bir ziyaret gerçekleştirdi. Canpa Yönetim Kurulu üyesi Murat Özcan, ziyaret hakkında bilgi verirken, aldıkları ödülün kendilerini bir dahaki sene daha fazlasını yapma yönünde motive ettiğini söyledi. Özcan, ziyaret kapsamında 14 kişilik Canpa ekibinin saha uygulamasını gördüğünü, fabrikadaki ürün eğitimleri ile bilgilerini tazelediğini, yeni ekip arkadaşlarının da uygulamayı yerinde öğrendiğini anlattı. 


Bitufa’nın 20 ülkeye ihracat yapan uluslararası bir firma olduğunu belirten Özcan, şunları söyledi:“Çok başarılı bir sene geçirdik. Önemli projelere flexobit imzasını atmaya devam ettik. Bunun karşılığında aldığımız ödül, bizi fazlasıyla motive etti....