06 / 05 / 2024

ODE Yalıtım Markalı İhracat Ödülü'ne layık görüldü!

ODE Yalıtım Markalı İhracat Ödülü'ne layık görüldü!

Bir dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen ODE Yalıtım, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek, bu yıl 11.si düzenlenen ‘İhracatın yıldızları 2012’ yarışmasının Markalı İhracat Ödülü’nün sahibi oldu...



ODE Yalıtım, Dünya Gazetesi’nin düzenlediği ‘İhracatın Yıldızları 2012’ yarışmasında Markalı İhracat Ödülü’nün sahibi oldu. 11. kez düzenlenen yarışmada ödül kazanan ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, “2012 yılı hem ihracat yaptığımız ülke sayısını artırmak hem de mevcut ülkelerdeki satış hacmimizi büyütmek anlamında bizim için son derece başarılı bir yıl oldu. ODE Yalıtım olarak aldığımız ödüllere bir yenisini eklemiş olmaktan dolayı mutluyuz” dedi. 

Dünya Gazetesi ve DHL Express işbirliği, Akbank ile Vodafone Türkiye'nin sponsorluğunda gerçekleştirilen İhracatın Yıldızları 2012 ödül töreninde, ödülü Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever’in elinden alan ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, ödüllerin her zaman motive edici olduğunu belirterek “ODE Yalıtım olarak aldığımız ödüllere bir yenisini eklemiş olmaktan dolayı mutluyuz. 2012 yılındaki başarımızın takdir edildiğini görmek bizi gururlandırdı. Diğer taraftan 2023 yılı için açıklanan ihracat hedeflerimize ancak marka değeri yüksek ürünler ile ulaşabileceğimizi aşikar iken, ODE Yalıtım olarak Markalı İhracat Ödülü’ne layık görülmüş olmak bizi ayrıca sevindirdi. Doğru yolda ilerlediğimizi teyit etmiş olduk ” dedi.


Geri Dön