02 / 05 / 2024

Novada Ataşehir iletişim

Novada Ataşehir iletişim

Novada Ataşehir AVM 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Unutulmayan Kadınlar sergisine ev sahipliği yapıyor. Novada Ataşehir AVM fuaye alanında gerçekleştirilecek sergi 10 Mart tarihine kadar ücretsiz olarak gezilebilecek...

Novada Ataşehir’de perdeler çocuklar için açılıyor!

Novada Ataşehir’de perdeler çocuklar için açılıyor. Novada Ataşehir Çocuk Kültür Merkezi ocak ve şubat aylarında Türkiye’nin en ünlü çocuk tiyatroları ile çocuk oyuncak atölyelerine ev sahipliği yapacak.

BP Yol Güvenliği Çocuk Tiyatrosu Novada Ataşehir’de çocuklarla buluşuyor!

Novada Ataşehir Alışveriş merkezinde gerçekleştirilecek olan BP Yol Emniyeti Çocuk Tiyatrosu ile çocuklar trafik kuralarını eğlenerek öğreniyorlar. Konuşan Trafik adlı çocuk oyunu 25-26-27 Kasım tarihlerinde sahnelenecek...

Novada Ataşehir’in yeni müdürü Kadir Cebeci oldu!

2001 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nü derece ile bitiren Kadir Cebeci Novada Ataşehir’in yeni müdürü oldu. Cebeci, yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yaptı...

Novada Ataşehir AVM'de e-bebek 24. mağazasını açıyor!

Turkmall’un geliştirdiği Novada markasının ikincisi olan Novada Ataşehir AVM'de e-bebek 24. mağazasını açıyor...

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Ege Yapı Batışehir iletişim!

Ege Yapı Batışehir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksitlerin bin 300 TL'den başladığı Batışehir projesinde 1+1 ile 5+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Novada Ataşehir yılbaşında açık mı?

Novada Ataşehir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Ataşehir yılbaşında açık mı? Novada Ataşehir yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Novada Ataşehir 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Novada Ataşehir Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Novada Ataşehir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Ataşehir Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Novada Ataşehir Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Tual Bahçekent Başakşehir iletişim!

Tual Bahçekent Başakşehir iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dağ Mühendislik ve Dağ Mimarlık imzası taşıyan proje 485 bin 137 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Adım İstanbul Başakşehir iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim!

Toplam 52 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim bilgisin göre telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

Vadiyaka Cadde Başakşehir iletişim!

Vadiyaka Cadde Başakşehir iletişim için 0212 488 48 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Botanik Parkı’na 5 dakikalık mesafede olan proje 18 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Kiptaş Referans Bahçeşehir iletişim!

Kiptaş Referans Bahçeşehir iletişim için 0212 456 15 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 600 adet daireden oluşan proje 25 bin 920 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

Adım İstanbul Başakşehir iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Banka kredisi kullanılabilen proje 35 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Park Mavera 2.etap Kayaşehir iletişim!

Park Mavera 2.etap Kayaşehir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Park Mavera 2. etap projesinde 556 adet daire ve 252 adet ticari birim olacak...

Artaş Avrupa Konutları Kayaşehir iletişim!

Toplam 140 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek olan proje 7 blok şeklinde yükselecek. Artaş Avrupa Konutları Kayaşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Soyak Konforia Bahçeşehir iletişim bilgileri!

Soyak Konforia Bahçeşehir iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 444 0 795 olarak belirlendi. İlk etabında 271 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Novada Ataşehir iletişim Haberi

Novada Ataşehir iletişim

Novada Ataşehir AVM   fuaye alanında 3 Mart tarihinde açılacak olan sergide,  Agatha Christine, Audrey  Hepburn,  Madonna, Coco Channel, Cleopatra, Marilyn  Monreo,  İndira Gandi, Simone De Beauvair, Florence Nightingale, Maria Curie  gibi dünya, bilim, sanat, edebiyat ve popüler kültür tarihinde önemli yeri olan ve rol oynayan kadınların hayatlarına ve adlarını tarihe yazdıran çalışmalarına yer veriliyor.


Novada Ataşehir AVM  fuaye alanında gerçekleştirilecek sergi  10 Mart tarihine kadar ücretsiz olarak...