28 / 04 / 2024

novada

novada

Bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Manavgat 28 Nisan'da açılıyor. AVM 120 ulusal ve uluslararası marka ile yılda 12 milyon ziyaretçi ağırlayacak.

Novada Alışveriş Merkezi Ataşehir'de açıldı!

Turkmall tarafından Türkiye'de geliştirilen Novada markasının ikincisi İstanbul Ataşehir'de açıldı...

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

Tavuk Dünyası Ordu’daki 2. restoranını Novada AVM’de açtı!

Tavuk Dünyası Ordulu konuklarını, Ünye’de hizmet veren restoranın ardından şimdi de Novada AVM’de kapılarını açan yepyeni şubesinde hizmet veriyor.

Novada Iğdır İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Novada Iğdır İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Koyuncı tarafından kuruldu. 

Novada Konya yılbaşında açık mı?

Novada Konya, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Konya yılbaşında açık mı? Novada Konya yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Novada Konya 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Novada Ataşehir yılbaşında açık mı?

Novada Ataşehir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Ataşehir yılbaşında açık mı? Novada Ataşehir yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Novada Ataşehir 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Novada Park Şanlıurfa’ya En İyi Bölgesel Merkezli AVM Ödülü!

Novada Park Şanlıurfa; Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödüllerinin verildiği ‘Sign of the City Awards’ın Devam Eden Projeler kategorisinde ‘En İyi Bölgesel Merkezli AVM’ seçildi.

RE-PIE, AVM fonuyla 3 ayda bir kira dağıtacak!

SERMAYE Piyasası Kurulu (SPK), RE-PIE Gayrimenkul Portöy Yönetim Şirketi’nin Novada Outlet Söke, Novada Outlet Tokat ve Novada Outlet Akhisar Organize Ticaret Birimi Fonlarına kuruluş ve ihraç izni verdi.

RE-PIE ilk AVM fonlarını kurdu!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), RE-PIE Gayrimenkul Portöy Yönetim Şirketi’nin Novada Outlet Söke, Novada Outlet Tokat ve Novada Outlet Akhisar Organize Ticaret Birimi Fonlarına kuruluş ve ihraç izni verdi.

Novada Konya Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Novada Konya, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Konya Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Novada Konya Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Şanlıurfa Novada Park AVM Kasım'da açılacak!

Şanlıurfa Novada Park AVM ve 11 Nisan Şehir Parkı projesinde hedefler değişti. Eylül ayında tamamlanılması beklenen AVM, Kasım ayında hizmete açılacak.

Novada Ataşehir Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Novada Ataşehir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Ataşehir Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Novada Ataşehir Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Altınbaş, Antalya ve İskenderun’da iki mağaza açtı!

Mücevherat sektöründe adından sıkça bahsettiren Altınbaş, Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Novada AVM’de ve İskenderun Park Forbes AVM’de iki yeni mağaza açtı. Altınbaş, Antalya’daki mağaza sayısını 7’ye, İskenderun’da ise 2’ye çıkardı.

novada Haberi

novada


Bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Manavgat, 120 ulusal ve uluslararası marka ile yılda 12 milyon ziyaretçi ağırlayacak. 


Konuyla ilgili olarak, düzenlenen basın toplantısında, AVM'nin şantiye alanı gezdirildi, yerinde tanıtıldı. 28 Nisan Perşembe günü, saat 14:00'da açılacak olan Novada Manavgat, Antalya'nın en büyük ikinci ilçesi ve en önemli turistik merkezlerinden biri olan Manavgat'ta kapalı otopark alanı dahil 78 bin metrekare inşaat alanında 120 yeni markaya ev sahipliği yapacak.



Posta...