29 / 04 / 2024

Novo Maison

Novo Maison

Gündoğan Novo Maison, lansmana özel, %50’si peşin, kalanı 12 eşit taksit ve 0 faiz avantajları ile Bodrum sevenlerin yatırım şanslarını kolaylaştırıyor.

Novo Maison Gündoğan'da 1 milyon Euro'ya 450 metrekare villa!

Bodrum Gündoğan'da hayata geçirilen Novo Maison projesinde yer alan villaların fiyatları 1 milyon Euro'dan başlıyor. Proje kapsamında yer alan villaların alanları 450 metrekare olarak belirlendi.

Novo Maison Bodrum'da kaba inşaat yüzde 90 tamamlandı! 1 milyon Euro'ya!

Yüzde 90 kaba inşaatı tamamlanan ve 2015 yılında teslim edilecek Novo Maison projesi, Bodrum Gündoğan'da inşa ediliyor. 8 villadan oluşan projede fiyatlar 1 milyon Euro'dan başlıyor...

Bodrum Novo Maison projesinde 1 milyon Euro'ya 450 metrekare villa!

Bodrum Gündoğan'da yer alan Novo Maison projesinde yer alan villaların fiyatları 1 milyon Euro'dan başlıyor. Proje kapsamında bulunan villaların alanları ise 450 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Novo Maison: Bodrum’da hayallerin de ötesinde seçkin bir proje!

Bodrum’da ayrıcalık, farklılık ve prestijin; modern çizgiler, teknoloji, tasarım ve doğallık ile birleştiği yepyeni bir konsept doğuyor. Novo konseptli projelerinin ilki olan Novo Maison Bodrum Gündoğan’da sahiplerine kavuşmaya başladı.

Novo Maison Bodrum'da 1 milyon Euro'ya 450 metrekare villa!

Bodrum Gündoğan'da yer alan Novo Maison projesindeki villaların alanları 450 metrekareden meydana geliyor. Yüzde 90 kaba inşaatı tamamlanan projede fiyatlar ise 1 milyon Euro'dan başlıyor.

Bella Maison yatak odasında net yüzde 50 indirim yaptı! Bella Maison 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Sevilen ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison bir süredir indirimlerle tüketiciyi hesaplı fiyatlarla buluşturmaya devam ediyor.

Bella Maison ekinoks festivali: sepette ekstra indirimler! Bella Maison 25 Eylül fiyat listesi

Trend ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison’da ev dekorasyon ürünlerine özel sepette dev indirimler sizleri bekliyor. İndirimli ürünlerin yanında ekinoks festivaline özel sepette net yüzde İşte indirim kampanyası var.

Bella Maison ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 50 indirim! Bella Maison 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Sevilen ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison’da ev dekorasyon ürünlerine özel sepette net %50 indirim sizleri bekliyor. İşte Bella Maison ev dekorasyon ürünleri 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Novo Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novo Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kasim Baheşti tarafından kuruldu.

Novo Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novo Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kasim Beheşti tarafından kuruldu.

Dome Kemer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dome Kemer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de  17 milyon TL sermaye bedeli ile Dome Maison Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited  Ş ve Kuvarz Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Bella Maison 17 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Bella Maison 10 milyon TL’lik yatırımla yurtiçi ve yurtdışında toplamda 17 mağazaya ulaşmayı hedefliyor...

Bella Maison yeni mağazasını Bodrum Midtown AVM'de açtı!

2020'nin sonuna kadar 17 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Bella Maison, yeni mağazasını Bodrum'da hizmete açtı.

Louis Vuitton ilk restoran kafesini Japonya'da açtı! 

Fransız marka Louis Vuitton, Japonya'nın Osaka kentinde, 166 yıllık tarihinin ilk restoran ve kafesini açtı. Maison Osaka Midosuji'nin en üst katı Louis Vuitton'un ilk restoran ve kafesi için ayrılmış...

Bella Maison doğayı bir meditasyon aracı olarak kullanıyor!

Bella Maison, sonbahar-kış koleksiyonunun Deep Nature adını taşıyan temasıyla yatak odalarının her köşesinde ilham kaynağı olmaya hazırlanıyor...

Novo Proje Uygulama Yapı Teknik İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Novo Proje Uygulama Yapı Teknik İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Aydın tarafından kuruldu. 

Bella Maison 5 yılda 50 mağaza açacak!

Türkiye’de mobilya üretimi yapan ve ev tekstili sektörüne girmeyi hedefleyen Bella Maison 5 yılda 50 mağaza açmayı planlıyor. Bella Maison Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Tan, ‘evde yaşam keyfi’ mottosuyla yola çıktıklarını belirtti.

Novo Maison'da son 3 villa!

KLT Yapı imzasıyla Muğla Bodrum Gündoğan'da hayata geçirilen Novo Maison'da son 3 villa için satışlar devam ediyor.

Novo Maison Haberi

Novo Maison

Bodrum merkezine yirmi beş kilometre uzaklıkta bulunan Gündoğan , sahili ve doğası ile son yılların gözde beldesi olup yükselişini hızla devam ettiriyor. 


Ebru Şallı , İbrahim Kutluay , Gülben Ergen , Ercan Saatçi , Hande Yener  , Demet Akalın gibi bir çok ünlü isminde ev sahibi olduğu Gündoğan beldesi, tarihi dokuları ve sakinliği ile Bodrum’un yaz-kış en yaşanılabilir beldesi olma yolunda hızla ilerliyor. Gündoğan, butik otel ve restoran konsepti ile Bodrum için telaffuz edilen astronomik rakamların çok dışında, tatilcilerin ceplerine de hitap ediyor.

Gündoğan son yıllarda büyük yatırımcıların da gözdesi oluyor ve gayrimenkul piyasasında kendine çok önemli bir yer ediniyor. KLT YAPI’ nın da  Gündoğan’da yaptığı Novo Maison Projesi şuanda Gündoğan Koyunun en güzel bölgesinde konumlandırılmış olup lansman fiyatları avantajı ile...