17 / 05 / 2024

Novootel-İbis Otel adres

Novootel-İbis Otel adres

Dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Novootel-İbis Otel'in yatırımında sona yaklaşılıyor. Konya'nın en gözde oteli olmaya aday olan yatırımın en kısa sürede hizmete gireceği bildirildi.

Vegaist İnşaat, 'İbis İstanbul Şişli Otel' projesi için düğmeye bastı!

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul'da hayata geçirmeyi planladığı İbis İstanbul Şişli Otel için harekete geçti. 

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Kayseri Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Gaziantep Novotel ve Ibis Otel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Gaziantep Novotel ve Ibis Otellerine ait değerleme raporlarını yayınladı...

Kayseri Novotel ve Ibis Otel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve Ibis Otellerine ait değerleme raporlarını yayınladı...

Ibis Otel Tuzla yarın açılacak!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Akfen GYO Ibis Otel Tuzla'nın yarın açılacağını açıkladı.

Ibis Otel Bursa ve Ibis Otel Esenyurt'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ibis Otel Bursa ve Ibis Otel Esenyurt'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Ibis Otel Tuzla'nın değerleme raporu yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ibis Otel Tuzla Projesi'ne ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Ibis Otel Eskişehir ve İzmir Alsancak'ın değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel Eskişehir ve Ibis Otel İzmir Alsancak'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Ibis Otel Novotel Zeytinburnu ve Trabzon'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel&Novotel Zeytinburnu ve Novotel Trabzon'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporu yayınlandı.

Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporlarını yayınladı.

Akfen GYO Ibis Otel Tuzla Projesi değerleme raporu yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Akfen GYO Ibis Otel Tuzla Projesi değerleme raporu yayınlandı.

Novootel-İbis Otel adres Haberi

Novootel-İbis Otel adres

Dünyanın lider uluslararası otel işletmecisi ACCORHOTELS sektörde edindiği tecrübe ve birikimi ile Türkiye'de hızla büyümeye devam ediyor. Gruba ait Novotel Konya ve İbiş Konya otelleri misafirlerini ağırlamak için hazırlanıyor. Dünyanın 92 ülkesine yayılmış 3 bin 700 oteli, sektöründeki başarısının bir kanıtı olmakla beraber ACCOR aynı zamanda Avrupan'nın en büyük otel zincirine sahip. Otelcilik anlayışını bambaşka bir boyuta taşıyan Accor grubun önderliği ve Ozşenol Grubun yatırımcılığı ile Konya'da uluslararası zincir otellerini hizmete sokmak için gün sayıyor. Bilinen otelcilik anlayışını farklı ülkelerden elde etüği veriler ışığında, bambaşka bir vizyonla birleştiren ACCORHOTELS, gruba dahil olan her otelinde misafir profilinin tüm beklentilerini bütünü ile karşılamayı, dünyanın her bir köşesindeki oteli için uluslararası hizmet kalite garantisi vermeyi ve yepyeni bit" görsel kimlik yaratmayı hedeflemektedir....