03 / 05 / 2024

Novotel ve İbisotel ne zaman açılavca

Novotel ve İbisotel ne zaman açılavca

Konya'nın en büyük otel yatırımı olan Novve İbis Otellerin Mayıs ayında açılması planlanıyor. Şehrin ilk yeşil turizm yatırımı olma özelliğiyle de dikkat çeken oteller hızla yükseliyor

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otellerine 1 milyar 3 milyon TL değer biçti!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve Ibis'e ait 30 Haziran 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otelinin değeri ne kadar oldu?

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Kayseri Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Novotel ve Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Gaziantep Novotel ve Ibis'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı. 

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve Ibis otelleri ait değerleme raporlarını yayınladı...

Gaziantep Novotel ve Ibis Otel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Gaziantep Novotel ve Ibis Otellerine ait değerleme raporlarını yayınladı...

Kayseri Novotel ve Ibis Otel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve Ibis Otellerine ait değerleme raporlarını yayınladı...

Kayı Holding otel projeleriyle 2 ödüle layık görüldü!

1991 yılında kurulan Kayı Holding, otel yatırımlarıyla iki ödüle birden layık görüldü. Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Novotel ve Ibis otelleri, turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen ödüllerinden ikisini kazanarak, önemli bir başarıya imza attı.

Ibis Otel Novotel Zeytinburnu ve Trabzon'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel&Novotel Zeytinburnu ve Novotel Trabzon'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporu yayınlandı.

Ibis Novotel Gaziantep ve Kayseri'nin değerlemesi yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ibis&Novotel Gaziantep ve Ibis&Novotel Kayseri'ye ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Novotel Diyarbakır'da açılıyor!

Accor Hotels, Novotel Diyarbakır’ı açıyor. Grup, Türkiye’deki yatırımlarına 11 şehirde MGallery By Sofitel, Pullman, Mercure, Novotel, ibis ve ibis Styles markaları ile hızla devam ediyor.

Ibis Otel&Novotel Zeytinburnu ve Novotel Trabzon değerleme raporları yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Ibis Otel&Novotel Zeytinburnu ve Novotel Trabzon değerleme raporları yayınlandı.

Gaziantep Ibis&Novotel ve Kayseri Ibis&Novotel değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., şirket portföyünde yer alan Gaziantep Ibis&Novotel ve Kayseri Ibis&Novotel'e ait 31 Aralık 2014 tarihli ikinci revize değerleme raporlarını KAP'a bildirdi.

Novotel ve İbisotel ne zaman açılavca Haberi

Novotel ve İbisotel ne zaman açılavca

Konya'nın en büyük otel yatırımı olan Novve İbis Otellerin Mayıs ayında açılması planlanıyor.  Şehrin ilk yeşil turizm yatırımı olma özelliğiyle de dikkat çeken oteller hızla yükseliyor.


KONYA'da turizm yatırımı her geçen yıl artıyor. Turist sayısının artması, otel yatırımları da beraberinde getiriyor. Konya, özellikle son yıllarda, dünya çapında büyük otellerin dikkatini çekiyor. Dünya'nın en büyük otel zinciri olan Accorhotels, Konya'nın en büyük otelini inşa ediyor. Yatırımcılığın ise, Konyalı bir firma olan Özşenol Grubu üstleniyor.  Novotel ve İbisotel ismi ile 2 farklı otelin inşaatı hızla ilerlerken, otellerin Mayıs ayında hizmete açılması planlanıyor. 2 otelin toplam yatak kapasitesinin 616 olduğu bildirilirken, fiziki anlamda Türkiye'nin en iyi business otelleri de Konya'ya inşa ediliyor. 


BİRÇOK ANADOLU KENTİNE YATIRIM YAPACAĞIZ 

Konya'ya yaptıkları büyük yatırımı Yeni Meram'a anlatan Özşenol...