04 / 05 / 2024

Novotel zinciri

Novotel zinciri

Kurdaki artışın olumlu ve olumsuz yönleri olduğuna değinen Güçsav, "Kur artışı ile Türkiye'deki fiyatlar para birimi dolar ve Euro olan turistlere göre daha uygun olacak...

Seçim öncesi halka arzlara talep patladı! Ünlü restoran zinciri BigChefs de halka açılıyor!

Şirketlerin halka arza olan ilgisi tam gaz devam ediyor. Halka arz kervanına son olarak restoran zinciri markası BigChefs de katıldı. Sermayesinin yüzde 31,78’ini halka açacak olan şirket, 3-4-5 Mayıs tarihlerinde 22,50 liradan talep toplayacak.

Fransız market zinciri CarrefourSA, 100 üründe fiyat donduracak

Fransa’nın uluslararası market zinciri Carrefour, Fransa’da yaşayan halka destek için, 100 kalem üründe “fiyatları sabit tutma ” kararı aldığını açıkladı. İşte haberin devamı.

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otellerine 1 milyar 3 milyon TL değer biçti!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve Ibis'e ait 30 Haziran 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otelinin değeri ne kadar oldu?

Akfen GYO'nun Trabzon Novotel Oteli'nin değeri ne kadar?

Akfen GYO Trabzon Novotel Oteli'nin güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Akfen Trabzon Novotel Oteli'nin değeri ne kadar? İşte Trabzon Novotel Oteli'nin değer tablosu...

Akfen GYO'nun Karaköy Novotel otelinin değeri 320 milyon 40 bin TL oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, Karaköy Novotel otelinin değerleme raporu yayınlandı. Peki, Akfen Karaköy Novotel otelin değeri kaç lira oldu?

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Kayseri Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Novotel ve Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Gaziantep Novotel ve Ibis'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı. 

Akfen GYO Trabzon Novotel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Trabzon Novotel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.

Esenler Belediyesi Akıllı Ruhsat kayıt zinciri oluşturuyor!

Esenler Belediyesi, "e-Arz (Esenler Akıllı Ruhsat Kayıt Zinciri)" projesinden kazandığı ödülle Esenler'de Blockchain projesini hayata geçiriyor.

Novotel Bomonti için düğmeye basıldı!

Aykaç Gayrimenkul Novotel Bomonti projesi için düğmeye bastı. Proje için ÇED süreci başladı.

Nusret Gökçe yeni zinciri SaltBae'yi dünyanın dört bir tarafında açacak!

Adını dünya markası yapan girişimci Nusret Gökçe, yeni zinciri SaltBae'yi önce Londra, Pekin ve Honh Kong'a sonrada dünyanın dört bir tarafına açacağını söylüyor.

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve Ibis otelleri ait değerleme raporlarını yayınladı...

Novotel zinciri Haberi

Novotel zinciri

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Novotel zincirinin ilk 5 yıldızlı tesisini İstanbul'un en eski ticaret merkezlerinden biri olan Karaköy'de açmaya hazırlanıyor. 


İSTANBUL Karaköy'de 5 yıldızlı otel açmak için kollan sıvayan Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) CEO'su Süha Güçsav, kurdaki yükselişin turizmi olumlu etkileyeceğini kaydetti. Otel fiyatlarının yüzde 20-30 civarında ucuzladığını belirten Güçsav, bu durumun 2014 yılında Türkiye'ye gelecek turist sayısını artıracağını söyledi. 


Kurdaki artışın olumlu ve olumsuz yönleri olduğuna değinen Güçsav, "Kur artışı ile Türkiye'deki fiyatlar para birimi dolar ve Euro olan turistlere göre daha uygun olacak. Otel fiyatları şimdiden yüzde 20-30 civarında ucuzladı. Bu durum 2014 yılında gelecek turist sayısında artış meydana getirecektir. Böylece otellerdeki doluluk oranı da artacaktır." diye konuştu. 2013 yılında İstanbul'da Ibis Otel Esenyurt, İzmir'de Ibis Otel Alsancak...