28 / 04 / 2024

npr long

npr long

Japonyalı otomobil üreticisi Isuzu’nun NPR Long modelinin eylül ayı fiyatları açıklandı. İşte, Isuzu NPR Long’un 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Emlak sektöründe kriz büyüyor!

Sektörün duayen isimleri arasında yer alan Ali Özmen Safa’nın yaptığı uyarı gerçek oldu. Kriz her geçen gün giderek derinleştiği Kıbrıs İskele Long Beach’te fiyatlar 200 bin sterlinden 150 bine düştü. işte konu ile ilgili detaylar...

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Isuzu kamyonlarda 55 bin lira indirim! İşte Isuzu NPR’nin 1 Ekim 2022 fiyat listesi...

Japon ticari araç üreticisi Isuzu’nun NPR modelinin ekim ayı fiyatları açıklandı. İşte, Isuzu NPR’nin 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

Long Valley İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Long Valley İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Abdulkadir Örücü tarafınjdan kurudlu.

Isuzu kamyonlarda dev fırsat! Küçük esnafın yüzünü güldürecek fiyatlar! Isuzu NPR Long’un 12 Eylül 2022 fiyat listesi...

Japonyalı otomobil üreticisi Isuzu’nun NPR Long modelinin eylül ayı fiyatları açıklandı. İşte, Isuzu NPR Long’un 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Long Emlak Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Long Emlak Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  Hamid El-Horr tarafından kuruldu.

Aynı Citroen Ami gibi ama fiyatı çok daha ucuz! K5 Long fiyat listesi açıklandı...

Elektrikli otomobiller son dönemlerde bir hayli revaçta. Çinli otomobil devi tarafından 60 bin TL’ye satışa sunulan K5 Long ise bir hayli dikkat çekici.  

Hang Long Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Hang Long Seyahat Acentası Limited Şirketi Küçükçekmece'de Jıan Chen tarafından kuruldu.

Son dakika! K5 Long Türkiye'de görücüye çıktı! İşte 22 Mart 2022 Fiyat listesi...

Citroen Ami modeline benzerliği ile tüm gözleri üzerine çekmeyi başaran K5 Long, sonunda Türkiye'de 62 bin 900 TL'den satışa sunuldu. Otomobilin özellikleri ve fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Long Hafriyat İnşaat Ve Bilişim Limited Şirketi kuruldu!

Long Hafriyat İnşaat Ve Bilişim Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Uzun tarafından kuruldu.

Long Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Long Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tahsin Uzun tarafından kuruldu.

Npr İnşaat Alüminyum Cam Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Npr İnşaat Alüminyum Cam Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faik Çelik tarafından kuruldu.

New York emlak fiyatlarına Amazon etkisi!

Amazon, Crystal City ve Long Island City’ye genel merkez kuracağını açıkladı. Açıklama sonrasında Long Island City'de 1,5 yıldır durgun olan konut satışları hareketlendi. Bölgedeki emlakçılar kiraların da artacağını söylüyor...

npr long Haberi

npr long

Merkezi Tokyo’da bulunan Japon otomobil üreticisi Isuzu NPR Long kamyonun Dizel Intercooler motoru yakıt tüketiminde oldukça avantajlı.

Yeni nesil Isuzu motorları artan periyodik bakım aralıklarının yanı sıra düşük yakıt tüketimiyle de ön plana çıkarken NPR Long modelinde, motor performansını ve torku artırmak amacıyla motor turbo ve inter cooler sistemi kullanıldı.

Ayrıca Isuzu NPR Long, geliştirilmiş hava basınç tahrikli powershift mekanizmasıyla yeni şanzıman sistemiyle daha rahat vites geçişi sağlıyor. Isuzu kamyonlar tarafından kullanılan tasarım, hafifçe genişletilmiş altı yüzeye sahip ve gereksiz tüm çizgilerden uzak, göz yormayan, fonksiyonel olamasıyla dikkat çekiyor.

Tüm kabini mükemmel erişilebilirlik ile maksimum işlevsellik sunan Isuzu NPR Long, güvenlik ve konfor için tasarlanmış tam özellikli bir çalışma ortamı sunuyor.

Peki Isuzu NPR Long’un teknik özellikleri neler? İşte, Isuzu NPR Long’un...