06 / 05 / 2024

NRM TR Emlak İnşaat

NRM TR Emlak İnşaat

NRM TR Emlak İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Fatih Aksel ve Punıt Rasıklal Majıthıa ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Asm Tr İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm Tr İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Tunç, Mustafa Tunç ve Selim Türkmen ortaklığında kuruldu.

İstanbul Tr Gayrimenkul Emlak Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Tr Gayrimenkul Emlak Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Halime Ayaz tarafından kuruldu.

Başkent Milli Emlak'tan satılık 405 kamu konutu!

Başkent Milli Emlak Dairesi 405 tane kamu konutunu satışa çıkarıyor. İlan, Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr'de yayınlandı. İşte Başkent Milli Emlak Dairesi satılık kamu konutu ilanının başvuru detayları...

Emlak yatırımı için en uygun şehirler ve ilçeleri!

30 ülkede faaliyet gösteren tr.flatfy.com emlak ilanları platformu, geçtiğimiz yılın Haziran - Aralık aylarında yayınlanan satılık konut ilanlarının verilerini analiz ederek Türkiye’nin 10 ilinin emlak piyasası trendini bizimle paylaştı...

Trı M H İnşaat Emlak Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Trı M H İnşaat Emlak Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ra 500 bin TL sermaye bedeli ile Murhaf Al Mubaıd tarafından kuruldu. 

NRM TR Emlak İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NRM TR Emlak İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Fatih Aksel ve Punıt Rasıklal Majıthıa ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Ada TR Turizm Otelcilik Emlak İnşaat Otomotiv Hayvancılık ve Danışmanlık San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ada TR Turizm Otelcilik Emlak İnşaat Otomotiv Hayvancılık ve Danışmanlık San.ve Tic.Ltd.Şti. Aslan Gümüşsoy tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Başakşehir, Altınşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Trı Towers Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trı Towers Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi, Assad M.H.Almahmoud, Adnan M.H.Almahmoud, Tarek M.H.Almahmoud ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Fatih, Şehremini Mahallesi'nde kuruldu.

Altinemlak.com.tr yenilendi!

Türk emlak piyasasının bireysel ve kurumsal açıdan tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan altinemlak.com.tr yenilendi. Yenilenen yüzüyle kullanıcılarına ‘Merhaba’diyen altinemlak.com.tr, Türkiye’nin en modern emlak portali olmaya aday…

Işıkören Danışmanlık'tan emlak eğitim seminerleri!

Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu TEMFED ve Işıkören Danışmanlık ile birliktewww.ilan.com.tr, ülke genelinde emlak eğitim seferberliğini başlattı...

Hilmi Işıkören emlak eğitimi seminerleri verecek!

www.ilan.com.tr, Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu TEMFED ve Işıkören Danışmanlık ile ülke genelinde emlak eğitim seferberliğini başlattı. Hilmi Işıkören emlak eğitimi seminerleri verecek.

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı'ndan satılık arsalar!

Kartal ve Kadıköy Emlak Müdürlüğü'nden satılık gayrimenkullerin ihaleleri 26/11/2014 ve 27/11/2014 tarihleri arasında açık teklif usulü satışa ve kiraya sunulacak.Şartname www.ist-def.gov.tr adresinden ulaşılabilinir.

Zekeriyaköy Siyah Kalem Köy www.koy.com.tr internet sitesi açıldı!

Emlak Konut GYO ve Siyah Kalem İnşaat'ın Zekeriyaköy'deki "Köy" projesinde ön satışlar başladı. Projenin resmi internet sitesi www.koy.com.tr üzerinden ön talepler toplanıyor...

NRM TR Emlak İnşaat Haberi

NRM TR Emlak İnşaat

NRM TR Emlak İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Fatih Aksel ve Punıt Rasıklal Majıthıa ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu. 


NRM TR Emlak İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 EMLAK DANIŞMANLIĞI VE GAYRIMENKUL YÖNETİMİ. Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle sitelerin mobilyalı, mobilyasız, hizmetçili  ve hizmetçisiz olarak kiralalamak, kiraya vermek. Bunlarla ilgili her türlü servis hizmetini sağlamak, Şirket konusu ile ilgili olarak mobilyalı ve mobilyasız (hazır ofis) kiralama, kiraya verme hizmetleri yapar. Plazalar, marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler , organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine...