29 / 04 / 2024

Ns Global şirketi

Ns Global şirketi

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Yenibosna'da Nahit Sağlık tarafından kuruldu.

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi açıldı!

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi 4 milyon 237 bin 49  TL yatırım bedeli ile Nahit Sağlık tarafından açıldı.

Hm Global İnşaat Mühendislik Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Global İnşaat Mühendislik Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdullah Sakınç tarafından kuruldu.

Global Sphere Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Sphere Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Saleh Ahmed Y. Alı Alsayegh ve Ahmed A.Ahmed Mullahuwash ortaklığında kuruldu.

Maestro Global Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maestro Global Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Demirkan ve Cemalettin Akgül ortaklığında kuruldu.

Elite Global Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Global Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Eraj Ahmad Taıb ve Abdullah  Hurmat ortaklığında kuruldu. 

Global 1995 Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global 1995 Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaue bedeli ile Mehmet Özkul tarafından kuruldu. 

Global Crea Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Crea Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Zafer Şahin tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Nuhoğlu Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Wanda Global Eğlence Hizmetleri Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wanda Global Eğlence Hizmetleri Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Artuğ Reha Tarım tarafından kuruldu. 

New Global Turizm Limited Şirketi kuruldu!

New Global Turizm Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Özcan, Saleh A.M. Al-Dharhanı, Qasem M.Y. Abdulqawı ve Mohammed A.A.   Al-Tahamı ortaklığında kuruldu. 

Ana Global Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Ana Global Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın     Nasr Esfahanı, Mılad Nasr Esfahanı ve Nader Yeganeh Ahmadı ortaklığında kuruldu. 

Gred Tr Global Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gred Tr Global Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Türker tarafından kuruldu. 

İnvesto Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İnvesto Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bahçelievler'de kuruldu.

Ns Global şirketi Haberi

Ns Global şirketi

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Yenibosna'da Nahit Sağlık tarafından kuruldu.


Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Konusu:

İNŞAAT a)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c)Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...