07 / 05 / 2024

NSa Danışmanlık firması

NSa Danışmanlık firması

Nihat Sandıkcıoğlu, İngiliz Mimar Campbell Rigg ve KİNESİS İnşaat; AVM yenileme, Perakende Mağazalar Konsept Tasarım ve Uygulama konularında hizmet üretmek üzere birlikte çalışma kararı aldılar.

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Göner tarafından kuruldu.

Panora GYO finansal danışmanlık firmasını seçti mi?

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı finansal danışmanlık firması yetkilendirilmesi hakkında KAP'ta açıklama yaptı...

Türker Proje, Gayrimenkul Danışmanlık Firmasından hizmet alınması açıklamasını güncelledi!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda Gayrimenkul Danışmanlık Firmasından hizmet alınması açıklamasını güncelledi.

İnsa Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnsa Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ali Ferhat İpekgil ve Kılıç Ali Negüzel tarafından 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul Bursa'daki arsası için danışmanlık hizmeti alacak!

Bursa'da bulunan ve Türker proje gayrimenkulun değerlendirilmesi amaçlı çalışmalarında danışmanlık hizmeti alınması amaçlı olup ve gayrimenkul danışmanlık firmasından hizmet alınmasına karar kılınmış ve uygulanması istenmiştir

Çevre danışmanlık firmasının görevleri nelerdir?

Çevre danışmanlık firmalarında, en az birinin ise kamu veya özel sektörde çevre ile ilgili olarak en az 2 yıllık mesleki tecrübeye sahip çevre görevlisi olması zorunlu oluyor. Peki, çevre danışmanlık firmasının görevleri nelerdir?

Çevre danışmanlık firması nasıl kurulur?

Çevre Danışmanlık Firması, çevre yönetimi hizmeti vermesi için Bakanlık tarafından belgelendirilen tüzel kişi olarak nitelendiriliyor. Peki, çevre danışmanlık firması nasıl kurulur? İşte çevre danışmanlık firmaları..

Çevre danışmanlık yeterlik belgesi nasıl alınır?

Çevre danışmanlık yeterlik belgesi, Çevre danışmanlık firmasına Bakanlık tarafından veriliyor. Şahıs şirketlerine Çevre Danışmanlık Yeterlik Belgesi verilmiyor. Peki, Bakanlıktan çevre danışmanlık yeterlik belgesi nasıl alınır?

Kuyumcukent GYO Eren Bağımsız Denetim'den danışmanlık hizmeti alacak!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent GYO Grant Thornton firmasının Türkiye Temsilcisi Eren Bağımsız Denetim'den danışmanlık hizmeti alacak.

Dikmenkale İnşaat Taahhüt Madencilik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dikmenkale İnşaat Taahhüt Madencilik Reklam ve Danışmanlık Anonim Şirketi, H. Hakan Dikmen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Kasım'da Tercüman Sitesi A6 Blok'ta kuruldu

AKDM Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Şirketi Alemdağ Şubesi açıldı!

AKDM Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Alemdağ Şubesi, 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Kasım 2013 tarihinde Çekmeköy, Alemdağ Emlak Konutları D Blok'ta kuruldu

Ümit Bozdoğan Makro İnşaat'tan ayrılarak Panorama Danışmanlık'ı kurdu!

Makro İnşaat eski Pazarlama ve Satış Koordinatörü olan Ümit Bozdoğan Panorama Danışmanlık şirketini kurdu. Bozdoğan Panorama Danışmanlık Şirketin'de Satış ve Pazar Danışmanlığı ve Eğitim Danışmanlığı hizmeti verecek...

Çevre danışmanlık firması ceza puanları!

Çevre danışmanlık firması denetimi sırasında yerine getirilmeyen yükümlülükler ve bu yükümlülüklere eş çevre danışmanlık firması ceza puanları, çevre danışmanlık firması denetimi değerlendirme formunda yer alıyor...

NSa Danışmanlık firması Haberi

NSa Danışmanlık firması

Nihat Sandıkcıoğlu, İngiliz Mimar Campbell Rigg ve KİNESİS İnşaat; AVM yenileme, Perakende Mağazalar

Konsept Tasarım ve Uygulama konularında Türkiye ve Türk Yatırımcı ve Markalarının global pazarlardaki işleri için hizmet üretmek üzere birlikte çalışma kararı aldılar.

Nihat Sandıkoğlu AVM ve Gayrimenkul sektörlerindeki 23 yıllık ve son 7 yıldır AYD Genel Sekreterliği deneyiminin ardından AVMler ve Perakende Markaları ile iş yapmak isteyen hizmet ve ürün tedarikçilerine danışmanlık yapmak üzere NSa Danışmanlık işini kurdu. Nihat Sandıkcıoğlu, dünyaca ünlü İngiliz Mimar Campbell Rigg ve Türkiye’de 22 yıldır yüksek teknolojik ve kimlikli bina, mağaza ve ofis yapımında uzman Kinesis İnşaat ile birlikte AVM Yenileme ve Perakende Markaları için konsept tasarım ve uygulama yapmak üzere anlaşarak, olgunlaşan AVM ve Perakende Sektöründeki yenilenme ve yeniden doğma işlerine hizmet...