28 / 04 / 2024

nşehir ruhsat

nşehir ruhsat

Özyurtlar İnşaat, son aylarda imar sorunu ile gündemden hiç düşmeyen Esenyut'ta hayata geçirdiği N Şehir ve N Merkez projelerinin ruhsatını aldığını açıkladı...

Emlak Konut GYO Başakşehir İkitelli 2. Etap'ta 60 bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Başakşehir İkitelli 2. Etap kapsamında, 1444 Ada 1 Parselde yer alan 42 adet konut ve 18 adet ticari üniteden oluşan toplam 60 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı.

Başakşehir Altınşehir'de ruhsat sorunu çözüldü!

İmar barışının gelmesiyle Başakşehir Altınşehir Mahallesi'nde ruhsat sorunu çözüldü. Kanal İstanbul'un geçtiği bölgede 3. Havalimanı-Halkalı Metro Hattı inşaatı başlayacak.

Temaşehir Konya'nın yapı ruhsatı alındı!

Torkam İnşaat'ın Emlak Konut Güvencesiyle hayata geçirdiği Temaşehir Konya'nın yapı ruhsatı alındı. Projenin arsası Emlak Konut ihalesinden 700 milyon lira teklifle almıştı.

Adıyaman Altınşehir Ve Esentepe Stadı'na yeni tribün yapıldı!

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Altınşehir Mansur Yardımcı ve Esentepe Statlarına 250’şer kişilik tribün yapıldı.

Özyurtlar İnşaat Nşehir'in 2. etabı bu yıl sonunda teslim edilecek!

Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir hattında bugüne kadar 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat, Nşehir projesinin ikinci etabını bu yıl sonunda teslim edecek.

Çeşme Bütünşehir yasası ile düzenlenecek!

Bütünşehir Yasası ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yetkisine giren turizm cenneti konumundaki Çeşme'de kritik bir düzenleme ye gidildi.

Kentsel dönüşüm ruhsat harçları muaf mı?

6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun’un 7’nci maddesinin (9) uncu ve (10) uncu fıkraları uyarınca bazı harçlar muaf tutuluyor. Peki, kentsel dönüşüm ruhsat harçları muaf mı?

Bursa Altınşehir Parkı açıldı!

Bursa’yı her fırsatta yeşil kimliğiyle tekrar buluşturan ve şehirde yer alan camileri birer yaşam merkezi haline dönüştüren Büyükşehir Belediyesi, Niüfer’in Altınşehir bölgesini bir ayrıcalıklı hizmetiyle daha tanıştırdı...

Kahramanmaraş Altınşehir'in temeli 3 ay içerisinde atılacak!

Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Başkanı H. Mustafa Öz, Altınşehir projesinde gelinen son durum hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu. Öz, Altınşehir’in 2-3 içinde temelinin atılacağını söyledi..

MARYAP, Altın Şehir projesini İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nda tanıttı!

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) İnterteks Fuar Alanında İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı düzenledi. MARYAP A.Ş. fuarda, Donanma Mahallesi İlhan Tuğba Caddesi ve Anafartlar Caddesi arasındaki arazi üzerine kurulu Altın Şehir projesini tanıttı.

Çankaya Altınşehir Evleri fiyat listesi!

Çankaya Altınşehir Evleri toplam 192 adet daireden meydana geliyor. 8 blok şeklinde yükselen proje Trabzon-Rize karayolu, petrol ofisi dolum tesisi önünden 140 metre güneyinde yer alıyor.

Trabzon Çankaya Altınşehir Evleri'nde fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor!

Çelikler Yapı tarafından hayata geçirilen Trabzon Çankaya Altınşehir Evleri projesinde toplam 192 adet daire yer alıyor. 8 blok şeklinde yükselen projede daireler 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

N Şehir Esenyurt satılık!

Toplam 678 adet konuttan meydana gelen N Şehir Esenyurt projesinde satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede teslimler satış sonrasında hemen gerçekleşiyor.

nşehir ruhsat Haberi

nşehir ruhsat

Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen N Şehir ve N Merkez projelerinin ruhsatları çıktı. Firma yetkilileri, her 2 projenin de herhangi bir ruhsat ya da imar sorunun kalmadığını açıkladı.

Stüdyodan 2+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşan N Şehir'de fiyatlar 59 bin TL'den başlıyor, 159 bin TL'ye kadar yükseliyor. Temmuz 2014'te teslim edilmesi planan Esenyurt N Şehir'de, yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise 36 aya kadar vadelendiriliyor. N Şehir projesinde yürüyüş parkuru, çardaklar, çocuk oyun alanları, basketbol, futbol sahaları ve yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'taki bir diğer projesi olan N Merkez ise, Esenyurt Bahçeşehir yolu üzerinde en işlek cadde olan Doğan Araslı Bulvarı'nda hayata geçiriliyor. 32 bin metrekare alan üzerinde 6 bloktan oluşan...