03 / 05 / 2024

nt yurtdışı mağazaları

nt yurtdışı mağazaları

Türkiye'nin tek uluslararası kitap, kırtasiye ve teknoloji perakendecisi NT, Azerbaycan’da 5. mağazasını açtı. Dünyanın 7 ülkesinde 168 noktada hizmet veren NT, Bakü'de Nil Exclusive ismiyle yeni mağazasını hizmete açtı...

Kilim Mobilya yurtdışı mağazalarını 35'e çıkaracak! 

Kilim Mobilya yurtiçi ve yurtdışı şube sayısını arttırmaya devam ediyor. Yurtdışında 31 mağazası bulunan şirket yıl sonuna kadar 35 mağaza açmayı hedefliyor. 

İnci Deri yurtdışında 40 mağazaya ulaşacak!

İnci Deri, yurtdışındaki mağazalarının sayısını 5 yılda artırmayı hedefliyor. Şu anda yurtiçinde 100, yurtdışında 5 mağazası bulunan İnci Deri, yurtdışı mağazalarının sayısını 40'a çıkaracak.

Prestige Mall AVM'de mağazalar kapanıyor!

Bahçeşehir’deki Prestige Mall’da sıkıntılı günler yaşanıyor. Ruslar’ın 2013’te aldığı merkezde tadilat uzayınca markalar mağazalarını kapattı; sosyal alanlar kapılarına kilit vurdu. Kiracılar zararlarının tazmini için dava açtı.

Dev mağazalar büyümek için küçülüyor!

Yurtdışında dev mağazalar açarak büyüyen yabancı zincirler, Türkiye'de strateji değiştirdi. Şirketler, müşteri kaybetmemek ve onlara daha yakın olmak için merkezdeki küçük metrekareli mağazaları tercih ediyor.

NT, yeni mağazasını Forum Ankara'da açtı!

Uluslararası kitap, kırtasiye ve teknoloji marketi alanında hizmet veren NT Mağazaları, 67 ilde yer alan mağazalarına bir yenisi daha ekleyerek Forum Ankara AVM'de yeni mağazasını açtı.

Altınbaş yurtdışı mağazalarını arttıracak!

Altınbaş, Avrupa'da marka satın almak için kolları sıvadı. İmam Altınbaş, "Avrupa'da önemli köşeler tutulmuş. Tek yolumuz bunları satın almak" dedi. Yurtdışında 30 mağazaya sahip olan şirket, bu sayıyı artırmayı hedefliyor.

Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

TEM 2'nin mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkacak!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek...

Avrupa Konutları Tem 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa sdilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

Avrupa Konutları Tem 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

ARTAŞ Grubu'nun Gaziosmanpaşa'da hayata geçirdiği Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları satışa çıkıyor. 64 ila bin 899 metrekare arasında değişen 34 adet cadde mağazasının muhammen bedeli ise 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2’nin cadde mağazaları satışa çıkıyor!

Avrupa Konutları TEM 2’nin merakla beklenen cadde mağazaları açık artırma usulüyle 10 Mayıs’ta satışa çıkıyor. Bölgenin en hareketli noktasını oluşturacak mağazalara şimdiden yoğun talep geliyor...

Samsung Curved TV Teknosa mağazalarında!

TeknoSA' nın müşterilerinin beğenisine sunulacak olan modeller 6.999 TL'den başlayan lansman fiyatlarıyla geliyor. Samsung Curved TV, 11-20 Nisan tarihlerinde sadece TeknoSA mağazalarında satışta olacak...

Bimeks mağazaları 128'e ulaştı!

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bimeks Bilgi İşlem mağazaları 128' e ulaştı.

nt yurtdışı mağazaları Haberi

nt yurtdışı mağazaları


Türkiye'nin tek uluslararası kitap, kırtasiye ve teknoloji perakendecisi NT, Azerbaycan’da 5. mağazasını açtı. Dünyanın 7 ülkesinde 168 noktada hizmet veren NT, Bakü'de Nil Exclusive ismiyle yeni mağazasını hizmete açtı. Yeni mağaza tamamen erkek hediyelik eşya koleksiyonu ağırlıklı hizmet verecek. Cihan Haber Ajansı'na(Cihan) açıklamalarda bulunan NT Azerbaycan Koordinatörü Resul Direk, söz konusu mağazada başta İtalya, İsviçre, Türkiye, İspanya ve Almanya olmak üzere Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden birinci sınıf ürünlerin satışının yapılacağını söyledi. Direk'' Bu mağazamızda erkeklere aksesuar olarak hediye edilebilecek bütün eşyalar mevcut.'' dedi.



Son...