06 / 05 / 2024

NTH Taylan Yapı Proje Yönetimi Limited Şirketi adres

NTH Taylan Yapı Proje Yönetimi Limited Şirketi adres

NTH Taylan Yapı Proje Yönetimi Limited Şirketi 5 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Nurettin Taylan Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Taylan Tanyer: Gayrimenkul en kârlı yatırım aracı!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer yaptığı açıklamada bu yıl durağan seyir izleyen gayrimenkul sektörünün her şeye rağmen en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu dile getirdi.

Selim Taylan yurt dışında nerede okudu? Ne iş yapıyor? Hangi alanlarda çalıştı?

Özderici GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Türk iş insanı Selim Taylan ne iş yapıyor? Selim Taylan kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte merak edilenler...

Flex Yapı Müteahhitlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flex Yapı Müteahhitlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Taylan Ulaş Kahraman tarafından kuruldu.

Balera Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balera Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Taylan Dikbaş tarafından kuruldu.

Tema Group Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Tema Group Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Dursun ve Taylan Deniz ortaklığında kuruldu.

Alp Grup Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Tarım Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alp Grup Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Tarım Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Taylan Alp tarafından kuruldu. 

3en Nur Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

3en Nur Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Taylan tarafından kuruldu.

Gökçepen Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçepen Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadir Gökçe ve Taylan Coşar ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sarıcı Yapı Malzemeleri Demir Çelik Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Sarıcı Yapı Malzemeleri Demir Çelik Pazarlama Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Taylan Özgür imzasıyla kuruldu.

Taylan Elit Yapı Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Taylan Elit Yapı Dış Ticaret Anonim Şirketi, Fatma Taylan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Okul Sokak'ta kuruldu.

Masaş Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Masaş Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mücahid Taylan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Sultanbeyli, Battalgazi Mahallesi, Gece Sefası Sokak'ta kuruldu.

Hacı Ali Taylan: Bütün kazançların sebebi gayrimenkul!

Ankara Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Hacı Ali Taylan emlak sektörünün hiç bir zaman değer kaybetmeyeceğini belirtti. Taylan, "30 yıldır oda başkanlığının yanı sıra emlakçılık yapıyorum." dedi.

Artsan Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Artsan Yapı İnşaat Limited Şirketi 13 Mart 2015 'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeytinburnu 'nda Sancak Ustabaş ve Taylan Ustabaş ortaklığında kuruldu.

NTH Taylan Yapı Proje Yönetimi Limited Şirketi adres Haberi

NTH Taylan Yapı Proje Yönetimi Limited Şirketi adres

NTH Taylan Yapı Proje Yönetimi Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 5 Mart 2015'te Nurettin Taylan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


NTH Taylan Yapı Proje Yönetimi Limited Şirketi iş konusu;3.1  Her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, projelendirmek ve uygulamalarını yapmak. 3.2  Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüt, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. 3.3  Kadastro, yeraltı maden ocakları, deniz dibi, Tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru hattı haritalarının yapımı. 3.4  Islah-imar planlarının yapımı ve uygulama işlemlerinin yapımı. 3.5  Konusuyla ilgili her türlü dengeleme, hesaplama, yazım ve çizim...