17 / 05 / 2024

nüans residence kağıthane telefon numarası

nüans residence kağıthane telefon numarası

ANS Yapı, Nüans Residence Kağıthane projesinde satışlara Mart ayında başlıyor. 98 konutun yer aldığı Nüans Residence Kağıthane projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daireler tasarlandı...

Seba İnşaat Nest Kağıthane!

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Seba İnşaat Nest Kağıthane detayları ve fiyat bilgisi...

Zeytinburnu ve Kağıthane dönüşüm projelerinin temeli atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Bugün Zeytinburnu ve Kağıthane'de deprem dönüşümüyle alakalı projelerimizin temel atma törenlerini yapacağız" dedi.

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi kuruldu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığı Kağıthane Yahya Kemal’deki kentsel dönüşüm sürecinde vatandaşın en doğru bilgiyi yetkili kişilerden hızlı şekilde öğrenebilmesi ve işlemlerini gerçekleştirebilmesi için bir iletişim ofisi kuruldu.

Kağıthane 15 yılda yeniden imar edildi!

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünü ziyaret eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 2018 yılının müdürlük faaliyet raporlarını personellerle birlikte inceleyerek istişarelerde bulundu...

Bella Residence Kağıthane teslim tarihi!

Bella Residence projesi FT Yapı ve Alyon Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Peki Bella Residence Kağıthane teslim tarihi ne zaman?

Bella Residence Kağıthane daire fiyatları!

Anahtar teslimlerin 2019 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği Bella Residence Kağıthane Evleri 92 daireden meydana geliyor. Bella Residence Kağıthane daire fiyatları 275 bin TL'den başlıyor.

EPP Kağıthane Arıcılar ihalesine 2 firma katıldı!

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetim (EPP) tarafından ihalesi dün yapılan Kağıthane Merkez (Arıcılar) Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesine 2 firma katıldı.

Atiye Residence Kağıthane satış fiyatları 2017!

Atiye Residence Kağıthane satış fiyatları 665 bin TL'den başlıyor. Atiye Residence projesi bu yıl sonu teslim ediliyor...

Atiye Residence Kağıthane Konutları fiyatlar!

Toplam 108 daireye yer verilen Atiye Residence projesi, Has Metal ve DBN Mühendislik imzası ile Kağıthane'de hayata geçirildi. Projede minimum satış fiyatları 665 bin TL'den başlıyor...

Atiye Residence Kağıthane fiyatlar!

İstanbul Kağıthane'de yükselen Atiye Residence Kağıthane fiyatlar 665 bin TL'den başlıyor. Proje toplam 108 adet daireden meydana geliyor.

Atiye Residence Kağıthane ev fiyatları!

Yıl sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Kağıthane Atiye Residence projesi 108 daireden meydana geliyor. Atiye Residence Kağıthane ev fiyatları 650 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Atiye Residence Kağıthane lokasyon!

Kağıthane Atiye Residence projesinde yüzde 80 peşin ödemelerde 0,90 faiz oranı ile ev sahibi olunabiliyor. Proje HAS-DBN Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.

Atiye Residence Kağıthane ne zaman teslim?

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Atiye Residence Kağıthane projesinde daire fiyatları 630 bin TL'den başlayarak değişiyor. Peki Atiye Residence Kağıthane ne zaman teslim?

nüans residence kağıthane telefon numarası Haberi

nüans residence kağıthane telefon numarası


Nüans Residence projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Kağıthane'de ANS Yapı tarafından hayata geçiriliyor. İnşaat çalışmaları devam eden Nüans Residence Kağıthane projesinde satışlara Mart ayında başlanılması planlanıyor.


Nüans Residence Kağıthane projesinde 1+1, 1+1 dubleks, 2+1, 2+1 dubleks ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor. Tek blok halinde yükselen Nüans Residence Kağıthane projesi 22 katlı olarak inşa ediliyor.


Kağıthane Nüans Residence projesi 98 adet konuttan meydana geliyor. Nüans Residence projesi Kağıthane'de Bauhaus ve Axis AVM'nin karşı tarafında yükseliyor. Kağıthane Nüans Residence teslim tarihi 2015 yılının Mart - Nisan ayları olarak belirtiliyor.


ANS Yapı Nüans Residence satış ofisi ile 0212 295 12 40 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Nüans Residence Kağıthane'de Levent'e 3 kilometre, Kağıthane Tünel Girişi'ne 2 kilometre, E-6 otoyoluna 3 kilometre, D-100 otoyoluna 4 kilometre,...