01 / 05 / 2024

Nüans Residence ulaşım

Nüans Residence ulaşım

1+1, 1+1 dubleks, 2+1, 2+1 dubleks ve 3+1 şeklinde tasarlanan Nüans Residence projesinde satışlar başladı. Projede yer alan konutların fiyatları 375 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mansur Yavaş: "Ankara'da gün gelecek toplu ulaşım bedava olacak"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 senelik görev döneminde kente kazandırılan yatırım projelerini anlattı. Yavaş, "Gün gelecek Avrupa’da olduğu gibi Ankara’da da toplu ulaşım ücretsiz hale gelecek. Belediyecilik budur" diye konuştu.

Öğrencilere son dakika müjdesi! Ulaşım yardımı nasıl alınır? Öğrenci ulaşım desteği kimlere verilecek? Hemen bakın!

Üniversite öğrenimini ailesinden uzakta, başka ilde geçiren öğrencilere senede iki defa ulaşım desteği verilecek. Detayları açıklanan öğrenci ulaşım yardımı lisans ve 25 yaş altı olan öğrencilere tek yön 500 TL'ye kadar verilecek.

Bursa Şehir Hastanesi'ne raylı ulaşım sağlanacak!

Ulaşım Master Planını Beşevler Küçük Sanayi Esnafı ile paylaşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1.355 yataklı Şehir Hastanesi’ne vatandaşların daha rahat ulaşımının sağlanması için Emek’ten bir raylı sistem hattı planladıklarını dile getirdi. 

Halkalı Esta Basın Ekspres nerede? Ulaşım bilgisi!

Halkalı Esta Basın Ekspres projesinde daire, ofis ve dükkanlar olacak. İşte Esta Basın Ekspres projesinin ulaşım bilgileri...

Ulaş Emlak İnşaat Yapı Ulaşım Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulaş Emlak İnşaat Yapı Ulaşım Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ramazan Ulaş tarafından 50 bin TL sermaye bugün kuruldu.

Hatay'ın sorunu imar ve ulaşım!

Hatay Valisi Erdal Ata, ilin temel sorunlarının 'imar ve ulaşım' olduğunu söyledi. Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci'yi ziyaret eden Vali Ata, kent hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Yeni ev alacak, ulaşım olanaklarına göre tercih yapıyor!

Konut alırken lokasyon seçiminde “ulaşım kolaylığı” temel kriter oldu. Artık yeni ev alacaklar trafik sorununu göz önüne alarak ulaşım olanaklarına göre tercih yapıyor.

Kayseri'ye 80 milyon TL'lik ulaşım yatırımı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehir merkezindeki trafik yükünü azaltmak ve ulaşımı daha konforlu hale getirmek için yatırımlarını sürdürüyor.

Hasan Akgün: İstanbul'da ulaşım acilen yeraltına inmeli!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "D – 100 karayolundan acil hasta nakil etmeye kalksanız hasta trafik sıkışıklığında ambulansta ölür. Artık D – 100 karayolu bir ulaşım aracı olmaktan çıkmıştır" dedi.

Nef Sütlüce Residence ulaşım!

Nef Sütlüce Residence ulaşım bilgileri göre proje İstanbul Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'nde bulunuyor. Arsa alanı 3 bin 373 metrekareden oluşan projede satışların yakın zamanda başlaması planlanıyor.

Daire Kartal Residence ulaşım!

Daire Kartal Residence ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Kartal Yalı Mahallesi'nde bulunuyor. Daire fiyatlarının 254 bin TL'den başladığı proje Bodur İnşaat imzası taşıyor.

Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri de ulaşım avantajı ile birçok proje arasından dikkatleri üzerine çekiyor.

Mai Residence ulaşım bilgileri!

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede aylık taksitler 1.490 TL'den başlıyor. Mai Residence ulaşım bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Nüans Residence ulaşım Haberi

Nüans Residence ulaşım

Nüans Residence projesinde satışlar Mayıs'a ertelenmişti. Kağıthane'de yer alan projede satışlar başladı. ANS Yapı tarafından hayata geçirilen Nüans Residence projesinde 22 kattan meydana gelen tek blok bulunuyor.


88 daireden meydana gelen Nüans Residence projesinde yer alan dairelerin fiyatları 375 bin TL'den başlıyor. Nüans Residence projesindeki daireler 1+1, 1+1 dubleks, 2+1, 2+1 dubleks ve 3+1 şeklinde tasarlandı. 


Teslimlerin Haziran'da yapılacağı proje; Kağıthane Tünel Girişi'ne 2 kilometre, E-6 otoyoluna 3 kilometre, Levent'e 3 kilometre, D-100 otoyoluna 4 kilometre ve Atatürk Havalimanı'na 23 kilometre mesafede inşa ediliyor. 


Nüans Residence adres : Merkez Mahallesi Selamet Sokak No:1 Kağıthane - İstanbul


Nüans Residence iletişim

Tel: 0212 295 12 40

Web :