29 / 04 / 2024

nuh acar inşaat jeotermal yatırım

nuh acar inşaat jeotermal yatırım

Türkiye'nin önde gelen yatırımcılarından Soyak Grubu, Limak Holding ve Nuh Acar İnşaat, Ege Bölgesi'ne jeotermalden enerji üretmek için Ekonomi Bakanlığı'ndan yatırım teşvik belgesi aldı...

Özkan Acar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Özkan Acar İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 240 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Acar tarafından kuruldu.

Nuh D İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nuh D İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Ulusoy tarafından kuruldu.

Özk Acar İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu! 

Özk Acar İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Acar tarafından kuruldu.

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'ın merkez nakli yapıldı!

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Bünyamin Acar İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bünyamin Acar İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Acar tarafından kuruldu.

Kırıkkale TOKİ projesinde inşaat sürüyor!

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ve yönetim kurulu üyeleri, emekliler için inşa edilen TOKİ bloklarında inşaat çalışmalarını inceledi. 

Kocaeli Nuh Eğitim Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Nuh Çimento Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından Yenimahalle’de yıkılan cezaevi yerine yapılacak “Nuh Eğitim Kampüs” inşaatı başladı.

Şehit Nuh Özdemir'in ailesi için yapılacak evin inşaatına başlandı!

Diyarbakır'da şehit olan Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in Ordu'daki ailesi için yeni ev yapımına başlandı. Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 4 Ocak'ta düzenlenen operasyonda, 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Nuh Özdemir şehit oldu.

Evren Acar, inşaat sektöründe kadın olmayı anlattı!

CEF Danışmanlık kurucu ortaklarından Evren Acar, inşaat sektöründe kadın olmayı anlattı. Acar, kadınların fazla olduğu şantiyelerin daha düzenli ve keyifli olduğunu söyledi.

İnşaat sektöründe sorunlar arz fazlasından kaynaklanıyor!

Gaziantep Telgraf Gazetesi köşe yazarı olan Bünyamin Acar bugünkü köşe yazısında inşaat sektörü piyasasını ve Gaziantep'teki gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. Acar inşaat sektörünün sorunlarının arz fazlasından kaynaklandığını belirtiyor.

Nuh Çimento Sanayi, Nuh Gayrimenkul İnşaat'ı devralıyor!

Nuh Çimento Sanayi AŞ., Nuh Gayrimenkul İnşaat AŞ.'nin yüzde 99,96 oranında ve 135.288.000 TL nominal değerli hisselerin tamamının devralınacağını KAP'a bildirdi.

Denizli Çivril'de bir inşaat sırasında tarihi lahit bulundu!

Denizli Çivril'de bir inşaatın temel kazısı yapılırken Doğu Roma dönemine ait üç lahit bulundu. İlçeye bağlı Koçak mahallesinde yaşayan Haydar Acar, arsasına bina yaptırmak için iş makinesi ile temel kazısına başladı.

Evren Acar, inşaat sektöründe satış kavramını değerlendirdi!

CEF Danışmanlık Kurucu Ortağı Evren Acar, inşaat sektöründe satış kavramını değerlendirdi. Fiyat çalışmasını her projeye özel olarak yaptıklarını belirten Acar, satış başarısındaki üç püf noktayı sıraladı.

nuh acar inşaat jeotermal yatırım Haberi

nuh acar inşaat jeotermal yatırım


Ege'nin jeotermal enerji kaynağı son yıllarda büyük yatırımcıların ilgi odağı oldu. Türkiye'nin önde gelen yatırımcılarından Soyak Grubu, Limak Holding ve Nuh Acar İnşaat, Ege Bölgesi'nde jeotermalden enerji üretmek için Ekonomi Bakanlığı'ndan yatırım teşvik belgesi...