10 / 05 / 2024

Nuh Celal Yayla kimdir

Nuh Celal Yayla kimdir

Yaylalar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Celal Yayla, bugüne kadar İzmir, Antalya’de 350 civarı konut yaptık. Bodrum’da da 144 dairelik bir proje yapacağız şimdi. İnşaata ağırlık vererek büyümeye devam edeceğiz...

Düzce'de Yayla Evleri 10 yıllığına kiralanıyor!

Düzce ve Gölyaka Orman İşletme Müdürlükleri sorumluluk alanlarındaki Devlet Orman Alanı içinde kalan yayla alanlarındaki bina ve tesislerin kullanıcılarına kiralama işlemi bitmek üzere.

Düzce Yayla Evleri kiralama işlemi bitirildi!

Düzce ve Gölyaka Orman İşletme Müdürlükleri sorumluluk alanlarındaki Devlet Orman Alanı içinde kalan yayla alanlarındaki bina ve tesislerin kullanıcılarına kiralama işlemi bitmek üzere.

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi'nden uygulama odaklı mühendislik eğitimi!

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerine uygulama odaklı mühendislik eğitimi verildiği bildirildi.

2006 yılında Celal Şengör gayrimenkul sektörüne girmiş!

İstanbul Teknik Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan Celal Şengör, 2006 yılında akrabalarıyla ortak şirket kurarak gayrimenkul sektörüne girmiş. 7 milyon 900 bin lira sermayeli şirket doğrudan doğruya gayrimenkul projeleri gerçekleştirecekmiş.

Yozgat Celal Atik Orta Okulu inşaatı bu yıl tamamlanacak!

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, yapımına başlanan Celal Atik Orta Okulu inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Yazıcı, okul inşaatının bu eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi için çalışanlardan söz aldı.

Kümbet Yayla köyünde kentsel dönüşüm heyecanı!

Bakanlar Kurulu Kararı ile Turizm Merkezi ilan edilmesinin ardından kentsel dönüşüm kararı alınan Giresun Dereli’nin Kümbet Yayla köyünde esnaf ve vatandaşlar projenin hayata geçmesini bekliyor.

Celal Doğan kimdir?

Gaziantep Eski Belediye Başkanı Celal Doğan, HDP'nin Gaziantep Milletvekilleri arasında yer alıyor. Peki, Celal Doğan kimdir? Celal Doğan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Celal Doğan..

Adana'da yayla evi konsepti: 4 Mevsim Konakları!

Çukurovalıların yaz aylarında yaşadığı sıcak ve nem sıkıntısını göz önüne alan Can İnşaat, Çamlıyayla'nın en özel bölgesi olan Söğütlüoluk Vadisi'nin yamacına konumlandırdığı "4 Mevsim Konakları"yla yayla kültürüne bambaşka bir boyut kazandırdı.

Nuh Çimento finansal raporları!

Nuh Çimento Sanayi A.Ş., 3 aylık finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte 1 Ocak - 31 Mart 2015 dönemine ait finansal tabloları...

Nuh Çimento Sanayi faaliyet raporu!

Nuh Çimento Sanayi A.Ş., 1 Ocak - 31 Mart dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte şirketin açıklanan 3 aylık raporu...

Düzce Sarıyayla İçme Suyu Baraj inşaatı devam ediyor!

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde 2013 yılı Ağustos ayında temeli atılan Sarıyayla İçme Suyu Baraj inşaatı, havaların ısınmasıyla birlikte bütün hızıyla devam ediyor.

Yayla Enerji 2014 gelir tablosunu yayınladı!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Turizm A.Ş. 01.01.2014 - 31.12.2014 dönemine ilişkin olarak vermiş olduğu Kurumlar Vergisi Beyannamesi ekinde yer alan mali tabloları yayınladı.

Yayla Enerji'nin Erciyes'teki inşaatında sel hasarı meydana geldi!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş.'nin Erciyes Kış Sporları Turizm Merkezi'nde yer alan yatırımlarının inşaat alanında 20.08.2014 tarihinde meydana gelen sel felaketi toplam hasarı 353 bin 675 olarak belirlendi.

Nuh Celal Yayla kimdir Haberi

Nuh Celal Yayla kimdir

Bir zamanlar çocukların vazgeçilmezi plastik topların mucidi, 50 yıl sonra plastikten petrokimyaya, sudan inşaatta pek çok alanda faaliyet gösteren bir holdinge dönüştü. BAE’ye su üretim ve ambalaj tesisi kuran Nuh Celal Yayla inşaatta büyümeyi hedefliyor.



Herkesin çocukluğunda oynadığı rengarenk plastik topların mucidi Hakkı Celal Bey, 50 sene önce yarattığı sektörün kendisine sanayici olmanın kapılarını açacağının farkında değildi. Küçük bir plastik işiyle temelleri atılan ve bugün petrokimya başta olmak üzere birçok sektörde faaliyet gösteren Yaylalar Holding, 150 bin tonluk yıllık satış kapasitesi ile Türkiye’nin önde gelen plastik hammadde şirketlerinden biri. Bugün işleri babasından devralan Yaylalar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Celal Yayla, yakın zamanda Dubai’de açtıkları fabrikada ürettikleri pet şişe suları BAE’ye sattıklarını belirtti. Bundan sonra inşaatta da büyüyeceklerini kaydeden Yayla...