12 / 05 / 2024

Nükhet Ak Ertuğrul

Nükhet Ak Ertuğrul

Nivo Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Emre Ertuğrul ve Nükhet Ak Ertuğrul ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Şişli, Merkez Mahallesi, Akar Caddesi'nde kuruldu.

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Ertuğrul Zehir Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertuğrul Zehir Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Zehir ve Yaşar Zehir ortaklığında kuruldu.

Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? Ne iş yapar?

Polisan Holding'in güçlü liderlik kadrosuna sahip olan Ahmet Ertuğrul Bitlis, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak şirketin büyümesine yön veriyor. Peki, Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? İşte ayrıntılar...

Ertuğrul Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Aktan tarafından kuruldu.

Ertuğrul Grup Konut Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul Grup Konut Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Ümraniye'de Ersin Ertuğrtul tarafından kuruldu.

Handan Uran Ertuğrul Darüşşafaka'ya gayrimenkulünü bağışladı!

Türk sahne sanatının önemli isimlerinden Handan Uran Ertuğrul, Darüşşafaka Cemiyeti'ne gayrimenkul bağışında bulundu.

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış tütüncü, Ertuğrul Güngör ve Zehra Güngör ortaklığında kuruldu.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin inşaatçılarla bir araya geldi!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçenin inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendirmek için sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Nükhet Duru, Bodrum’a taşındı!

Geçtiğimiz akşam  Frankie İstanbul’da sahneye çıkan güzel şarkıcı Nükhet Duru, Bodrum'a yerleşti...

Ertop İnşaat'ın acı günü! Mehmet Ertuğrul vefat etti!

Merhume Nazmiye ve Hacı Mehmet Ertuğrul'un oğulları Mehmet Ertuğrul vefat etti. Ailesi ve Ertop İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu'nun miras davasında flaş gelişme!

İzmir'in gayrimenkul zengini Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu'nun miras davasında dün flaş bir gelişme yaşandı. 100 milyonluk mirastan men edilen Ayşe Gülden Ünal, hukuk mücadelesinin sonunda mirasın yarısını almaya hak kazandı.

Ertuğrul Alkılıç Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul Alkılıç Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ertuğrul Alkılıç tarafında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ertuğrul Özkök'ten Ağaoğlu'na tablo telefonu!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Ertuğrul Özkök bugün köşesinde sosyal medyada dolaşan bir fotoğraf üzerine Ali Ağaoğlu'nu aradığını yazdı. İşte o yazı..

Nükhet Ak Ertuğrul Haberi

Nükhet Ak Ertuğrul

Nivo Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Emre Ertuğrul ve Nükhet Ak Ertuğrul ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Şişli, Merkez Mahallesi, Akar Caddesi'nde kuruldu. 


Nivo Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü mimari plan proje tasarımını, çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon projesi ve uygulaması yapmak, kentsel tasarım ve şehircilik projesi yapmak, tadilat, rölöve restorasyon, yenileme ve onarım yapmak. Ürün tasarımı yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından...