04 / 05 / 2024

nükleer santral görüşmeleri

nükleer santral görüşmeleri

Türkiye, Mersin Akkuyu ve Sinop'ta yapılacak iki nükleer santralin ardından yapımı planlanan üçüncü nükleer santral için ABD'li Westinghouse Electric Company ve Çin devlet şirketi SNPTC ile görüşmelere başladı..

İstanbul'un tarih dokusu korunsaydı bugün nasıl görünürdü? O görsellere yorum yağdı!

İstanbul'un tarih dokusu korunsaydı bugün nasıl görüneceğine ilişkin görsellere sosyal medyada yorum yapdı. İşte o görseller ve gelen yorumlar...

Asgari ücret görüşmeleri bugün başlıyor!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret görüşmeleri bugün başlıyor. Hükümet tarafı işçi ve işveren heyetiyle bugün saat 14.00'te bir araya gelecek. Görüşmelerde yol haritası belli olacak ve yapılan çalışmalar paylaşılacak.

100 bin taşerona kadroda son durum! Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

100 bin taşeronu yakından ilgilendiren düzenleme için Meclis'ten yapılacak son dakika açıklamaları dikkatle takip ediliyor. Peki 100 bin taşerona kadroda son durum ne? Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması! Kamu işçisinin zam görüşmeleri... Hemen bakın!

Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması! Kamu işçisinin zam görüşmeleri... Hemen bakın!

Altında ''U'' dönüşü! Cuma günü bu rakam görülmüştü... Gram altının geleceği seviye görenleri bayram ettirdi

Altında ''U'' dönüşü! Cuma günü bu rakam görülmüştü... Gram altının geleceği seviye görenleri bayram ettirdi...

Mini kapaklı kadın çantası 94,11 TL! Flo’da kadın çantalarında görülmemiş indirim! 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Mini kapaklı kadın çantası 94,11 TL’den satılıyor. Flo’da kadın çantalarında görülmemiş indirim başladı! İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Altın fiyatlarında görülecek yeni seviyeleri Altın Kahini İslam Memiş bir bir açıkladı! 

Son dakika altın fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Altın fiyatlarında görülecek yeni seviyeleri Altın Kahini İslam Memiş bir bir açıkladı. İşte o rakamlar...

60’ların eşsiz görünüşü ile yolları fethedin! Vespa GTS Super Racing Sixties 300 7 Ekim 2022 fiyat listesi!

"60’ların eşsiz görünüşü ile yolları fethedin!" sloganıyla tanıtılan Vespa GTS Super Racing Sixties 300 fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Vespa GTS Super Racing Sixties 300 fiyatları ne kadar? İşte Vespa GTS Super Racing Sixties 300 7 Ekim 2022 fiyat listesi...

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oruçreis kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde hak sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı.

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm için uzlaşma görüşmeleri başlıyor!

Kayseri Oruçreis'te hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projeleri için 18 Ekim'de uzlaşma görüşmeleri başlayacak.

Üç ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı Edirne ili, Manisa ili ve Samsun ilinde bulunan gayrimenkullerin özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Ankara'daki 9 taşınmazın ihalesi için nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yer alan 9 gayrimenkulün özelleştirilmesine yönelik ihale için nihai pazarlık görüşmeleri gerçekleşti. 

Martı GYO'nun kredi protokol görüşmeleri devam ediyor!

Martı GYO'nun ve Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından DenizBank A.Ş. ve Deniz Faktoring A.Ş.'den kullanılmış olan finansal tablolarında yer alan kredilerinin  yeniden yapılandırmasına ilişkin protokol görüşmeleri devam ediyor.

nükleer santral görüşmeleri Haberi

nükleer santral görüşmeleri

Türkiye, Mersin Akkuyu ve Sinop'ta yapılacak iki nükleer santralin ardından yapımı planlanan üçüncü nükleer santral için ABD'li Westinghouse Electric Company ve Çin devlet şirketi State Nuclear Technology Corporation (SNPTC) ile görüşmelere başladı.


Westinghouse'tan dün akşam yapılan açıklamada, şirketlerin EÜAŞ ile münhasır görüşmelere başladığı belirtildi.


Yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarını devreye alarak enerjide dışa bağımlılığı azaltmaya çalışan Türkiye, 2023 yılında toplam enerji ihtiyacının yüzde 10'unu nükleer santrallerden karşılamayı amaçlıyor.


Üst düzey bir enerji bürokratı, "Westinghouse ile Türkiye'nin üçüncü nükleer santralinin yapımı için görüşmelere başlandı ancak bu bir ön görüşme niteliğinde. Görüşmeler altı ay süreyle yapılacak ve EÜAŞ tarafından yürütülecek. Anlaşma sağlanması halinde bu şirket ile bir nükleer santralin yapılması sürecine girilebilir" dedi ve ekledi: "Bu görüşmelerde Türkiye'nin yerlilik şartı var bu da en...