18 / 05 / 2024

Numanoğlu İnşaat aşure etkinliği

Numanoğlu İnşaat aşure etkinliği

Bürüngüz Cami önünde gerçekleşen aşure dağıtımına binlerce vatandaş katıldı ve uzun kuyruklar oluşturdu. Aşure dağıtımından büyük memnuniyet duyan vatandaşlar ise Numanoğlu İnşaat'e böyle bir etkinlik gerçekleştirdiği için teşekkür ettiler.

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Keçeci tarafından açıldı.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Bayramoğlu İnşaat-Taahhüt Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Topkapı Şubesi açıldı!

Bayramoğlu İnşaat-Taahhüt Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Topkapı Şubesi 370 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ersoy tarafından açıldı.

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi 10 bin TL bedelle Kemal Kahveci tarafından açıldı.

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bahadır Eyüboğlu tarafından açıldı.

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Cuma Yıldızhan vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirketinin koordinatörlerinden İnşaat Mühendisi Cuma Yıldızhan vefat etti. 

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erba  Aşılıoğlu tarafından kuruldu. 

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine gözaltı!

Selimoğlu İnşaat’ın eski CEO’su K. C. U. ile şirketin eski yöneticileri Y. O.U. N. T., A. Z., İ. G. gözlatına alındı...

Selimoğlu İnşaat mağdurlarından Raci Şaşmaz'a suç duyurusu!

Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Raci Şaşmaz'ın patronu olduğu Selimoğlu İnşaat hakkında suç duyurusu yapıldı. Kira yardımlarının kesildiğini iddia eden 100 kişi mağdur olduklarını söylüyorlar. 

Şerifoğlu İnşaat Mühendislik Emlak Dekorasyon Turizm Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Şerifoğlu İnşaat Mühendislik Emlak Dekorasyon Turizm Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Karaköy Şubesi 550 bin TL sermaye ile bugün Beyoğlu'nda açıldı.

Numanoğlu İnşaat aşure etkinliği Haberi

Numanoğlu İnşaat aşure etkinliği


Numanoğlu İnşaat, Muharrem ayı vesilesi ile Kayseri'de binlerce vatandaşa aşure ikramında bulundu. Cuma namazı çıkışında Kayseri Cumhuriyet Meydanında bulunan Bürüngüz Cami önünde gerçekleşen aşure dağıtımına binlerce vatandaş katıldı ve uzun kuyruklar oluşturdu. Aşure dağıtımından büyük memnuniyet duyan vatandaşlar ise Numanoğlu İnşaat'e böyle bir etkinlik gerçekleştirdiği için teşekkür ettiler. 

Öte yandan Numanoğlu İnşaat Koordinatörü Hatice Hamzaoğlu da aşure dağıtımına katıldı ve önemli açıklamajarda bulundu. Numanoğlu İnşaat olarak Kayseri'de bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyen Hamzaoğlu, "Numanoğlu İnşaat olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir etkinlik gerçekleştirmek istedik. Bundan dolayı da bulunduğumuz ayın Muharrem avı olması vesilesiyle en güzel şeyin Kayserili hemşehrilerimize aşure dağıtımı olacağını düşündük ve böyle bir etkinliği gerçekleştirdik" dedi. 


Büyük...